Supernatural 6. évad 3. rész - The third man
2010. október 22. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 3. rész - The third man

Végre lekerült a lepel az Impaláról. Úgy fest lassan minden a régi lesz. Vagy nem?? Dean és Sam újra együtt vadásznak. Már csak egy valaki hiányzik, idővel ő is megérkezik. A Winchester fiúk Castieltől várják a segítséget ügyük megoldásához. De amikor Castiel, az angyal is csatlakozik végre, nem szolgál jó hírekkel. Most neki van szüksége segítségre. Kiderül, tulajdonképpen mindhárman ugyanazt akarják…
 

 

Az első képkockákon egy rendőr... hát, hogy is fejezzem ki magam… Nagyjából egy perc alatt véres pacaként végzi az őrs öltözőjében. Még ketten halnak bele az egyiptomi csapásokba.
Az Apokalipszis óta a Mennyben fennforgás van, minden a feje tetejére állt, fontos fegyverek tűntek el. Közöttük Mózes botja. Ez a csapások oka. Szóval sok a tennivaló. Meg kell állítani azt, akinél Mózes botja van. Meg kell tudni ki lopta el a fegyvereket, és őt is meg kell fékezniük. Bárki is az.
 
Hamar rábukkannak az ellopott fegyverre, de erre nem számítottak. Egy gyerek vette meg, a lelke árán. Egy angyaltól.  Az a bizonyos angyal nyomott hagyott a gyerekben, szó szerint. Meg kell tudniuk ki volt az, de ezt csak egy módon lehet. Amit egyedül csak Dean ellenez.

Túl sok angyal (Rafael, Balthazar…) van ebben az ügyben, és csak egy áll a jó oldalon…
Dean pedig még Sam miatt is aggódik, talán nem alaptalanul…
 
 


Értékelés:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr602390877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása