Sorozatok a 43. héten!
2010. október 20. írta: dórica

Sorozatok a 43. héten!

  • Ezek megőrültek! (TV2)
  • Showder Klub (RTL Klub)
  • Vészhelyzet 15. évad (RTL Klub)
  • Grace Klinika 6. évad (RTL Klub)
  • Trópusi paradicsom (Romantika)
  • Hawaii Five 0 (TV2)

Újra: A bosszú álarca (COOL), Döglött akták 3. évad (COOL), Foyle háborúja 2. évad (Universal), Szellemekkel suttogó 4. évad (AXN), Tuti gimi 4. évad (RTL Klub), Hazudj, ha tudsz! (COOL)

Ezek megőrültek!
Hétfőtől a TV2-n népszerű celebek mérik össze tudásukat. A Zöld malacok vagy a Rózsaszín elefántok a bátrabbak? Mivel fog előrukkolni Benkő Dániel, vagy éppen Fekete Pákó? Egy biztos: A nevetés garantált!
 
Showder Klub (RTL Klub):
Vidám show műsor hétfőtől a televízióban!
 
Vészhelyzet 15. évad (RTL Klub):
A Vészhelyzet immár a 15. évadával valóban bebizonyítja, hogy egy igazán hosszú életű amerikai kórházi játékfilmsorozat. A Sorozat már 117 Emmy- jelölést tudhat magáénak, illetve 22 díjat. Vajon megújul e a szereplőgárda a 15. évadban? És.. lesznek e váratlan fordulatok?
 
Grace Klinika 6. évad (RTL Klub):
George egy baleset következtében életét veszti, a kórházban pedig mindenki Izzie életéért harcol.
A Grace klinika gyakornokok, rezidensek és mentoraik életét követi nyomon, azonban a hatodik évadban egy híres énekes is vendégszerepelni fog. Vajon ki ő? Többek között ezt is megtudhatjátok majd a Popkult cikkeiből, hiszen fel fog kerülni az évad összes része. Már el is kezdtük, így az első rész már olvasható!
 
 
Trópusi paradicsom (Romantika):
A főszereplő, Antenor Cavalcanti Rio de Janeiro-ban él, egy luxusszállóban. Hatalmas vagyonnal rendelkezik, azonban élete ennek ellenére nem gondtalan, ugyanis nincs, aki tovább vinné vállalatát. Antenor már már átadná a céget egy megfelelő örökösnek, de a sors közbe szól, megismerkedik Lúciával, aki újra értelmet ad életének.
 
Hawaii Five 0 (TV2):
Steve McGarrett tengerészeti nyomozó visszatér hawaiira azért, hogy kutasson édesapja gyilkosa után. A kormányzó közben felkéri, hogy csatlakozzon az elit egységbe, amely arra hivatott, hogy megoldja a környék legkeményebb ügyeit. Mcgarrett így hamarosan Danny Nanno William oldalán találja magát, és megindul a kőkemény hajtóvadászat a rosszfiúk ellen.
 
 
 Újra:
    • A bosszú álarca (COOL): Mariana Montiel, és a vele utazó Analia balesetet szenvednek.Az autó kigyullad és csak egy összeégett nőt találnak. Armando Riviera professzor és segédje Roberto megróbálják visszaadni a nő életét. A négy évig tartó műtétsorozat után Analia végre teljes életet élhet. Azt azonban senki sem tudja, hogy Mariana teste kapta Analia arcát.
    • Döglött akták 3. évad (COOL): Újra előkerülnek a régi, megoldatlan ügyek. Csütörtöktől a Cool-on!
    • Foyle háborúja 2. évad (Universal): Foylenak egyensúlyoznia kell keresztlánya kisfiának felügyelete és egy katonai kutatóbázison történt gyilkosság nyomozása között.
    • Szellemekkel suttogó 4. évad (AXN): Melinda újabb szellemekkel találkozik. Szellemekkel suttogó 4. évada ismét az AXN-en.
    • Tuti gimi 4. évad (RTL Klub): Család, szerelem, és kosárlabda. Szombattól az RTL Klubbon!
    • Hazudj, ha tudsz! (COOL):  Dr. Cal Lightman zavarbaejtően jól olvas az emberek arcaiból, reakcióiból, amit kamatoztat a rendőrségen is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr762387520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása