One Tree Hill - 804 - We All Fall Down
2010. október 09. írta: enbee

One Tree Hill - 804 - We All Fall Down

A koreai származású Susie Suh-nak adatott meg az esély, hogy bebizonyítsa, az I don't wannabe sokkal jobban szól az ő hangszerelésében, mint azt tette Gavinében. Őszintén szólva a hölgyról még soha nem hallottam ezelőtt semmit, de utána fogok nézni, mert a hangja szerintem elég kellemes.

 


4. rész: Susie Suh

A részben történik (We All Fall Down): A rész a nagy befejezésekről szól. Nathan végleg dönt, megbeszéli Haley-vel, hogy visszavonul, és a családjával tölti minden idejét. Gondolom azért perecet sütni nem megy vissza, de kiváncsi leszek, miből fognak élni. Nyilván nem Haley önkéntesként végzett munkájából a lelki segélyvonalnál. A másik lezárás Brooke lelkét nyomja. Nem csak a Clothes over Brost adja el mindenestül, de a saját vagyonát is felszámoltatja, hogy a befektetők veszteségeit 100%-ban vissza tudja fizetni. Azért jó dolog is történik, például Clay magához térése után nem sokkal Quinn végre hazajöhet a kórházból. Chase és Alex pedig egy véresen komoly golf játszma után úgy tűnik végleg egymásra találnak! Már csak kérdés, hogy mi lesz így Miával? És mikor jönnek vissza Lucasék? Vagy Haley levelei nem ezt vezetik fel?

A következő rész tartalmából:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr102358444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása