Premierfilmek a 32. héten
2010. augusztus 04. írta: redbandita

Premierfilmek a 32. héten

Augusztus 5-től a mozikban:

A héten négy filmet is bemutatnak a hazai mozikban. Van köztük gyerekeknek való, a Kutyák és macskák című film folytatása, A rusnya macska bosszúja. A nagyobb gyerekeknek, tiniknek, fiúknak, lányoknak ajánlom, Nicolas Cage új filmjét a Varázslótanoncot. Fiúknak/pasiknak egy akciófilmet tűztek műsorra a héten, ez a Szupercsapat. Végül pedig egy romantikus filmet is ajánlok, nőknek és lányoknak: A Levelek Júliának!

Kutyák és macskák- A rusnya macska bosszúja: Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore

Ezt a filmet várom, mert az első rész nekem tetszett. De érdekesség, hogy A Kutyák és Macskák című filmet, más rendezte, és a forgató könyvet is más írta, mint a folytatást. A rusnya macska bosszúját Brad Peyton rendezte. Tőle még nem láttam filmet, úgyhogy ezért is vagyok kíváncsi, hogy milyen rendező, Peyton!? A sztori nagyjából ugyanaz, mint az első filmben. A kutyák és a macskák között háború dúl. De most feltűnik Kitty Galore, aki egy csupaszmacska. Ő nem csak a kutyákkal akar leszámolni, hanem exbajtársaival is. Csupán egy pici vágya van a cicusnak: meghódítani a világot! Úgy néz ki a két tábornak össze kell fognia, hogy legyőzzék a gonosz, és rettentő csúnya kopaszmacskát!

 

 
A film főszereplője, Amanda Seyfried, a Veronica Mars Lilije, de láthattuk a Kedves John-ban, a Mamma Miában, vagy a Bajos csajokban. Én nagyon szeretem, úgyhogy már csak miatta is biztos megnézem ezt a romantikus filmet! Egyébként a film tipikusan csajos film, úgyhogy pasikkal nem ajánlatos megnézni. A helyszín Verona. Igen, a napsütötte Verona, ahol Rómeó és Júlia szerelme életre kelt. A munkamániás, újságíró, Sophie párjával romantikázni megy Veronába. Elmegy arra a helyre, ami ma a szerelmes nők zarándok helye. Lányok, asszonyok, nők hagynak itt üzeneteket egykori, leendő vagy tán soha nem létezett szerelmüknek. Sophie úgy dönt válaszol egy ötven évvel ezelőtt kirakott üzenetre, melyben valaki a szerelmét keresi. Ekkor még nem sejti, hogy megismeri azt a nőt (Vanessa Redgrave), aki egykor ezt a bizonyos levelet írta. Sophie nagy sztorit szimatol, így segít a nőnek megtalálni egykori szerelmét!
 

A szupercsapat: The A-Team
 
Ez a bizonyos szupercsapat négy ügynökből áll. Egy különleges egység tagjait voltak, de hamis vádakkal illeték őket. Azóta külön úton járnak, már nem a parancsnoknak engedelmeskednek. A négyesfogat főnöke, Hannibal Smith ezredes (Liam Neeson). A legkilátástalanabb helyzetből is kivágja magát, lételeme a veszély, a harc, az adrenalin. A csapat további tagjai: Peck hadnagy (Bradley Cooper), Baracus őrmester (Quinton Jackson) és Murdoch százados (Sharlto Copley). Mindegyiküknek van valami, amiben profi. Pl. Peck az akciók kivitelezésében éli ki magát. A Templeton Peck-et alakító Bradley Coopert eddig főleg vígjátékokban láttuk: Valentin nap, Igenember, Másnaposok, Ünneprontók ünnepe. Most egy akciófilmben mutatja meg tehetségét! Bosco Baracus egy igazi „pofonkirály”, az őt megformázó Quinton Jackson-nak ez az első igazán nagy szerepe! Murdoch százados nagy szenvedélye a repülővezetés. Az ő bőrébe bújó Sharlto Copley-t már láthattuk a District 9-ben. A csapat nyomában van a katonai rendőrség nyomozója, Clarisa Sosa, akit a gyönyörű Jessica Biel alakít. Izgalmas, akció dús kalandok, így tehát főleg pasiknak ajánljuk!

A varázslótanonc: The Sorcerer's Apprentice
 
Nem. Most nem arról a varázslónak tanuló fiúról van szó, aki Roxfortban tanul, ez nem egy újabb Harry Potter film. Ennek a filmnek a főszereplője Nicolas Cage. A rendező, Jon Turteltaub készítette a Nemzet aranya filmeket, a Jég veled-et, az Aludj csak én álmodom-ot! Most egy akciófilmet rendezett. A történet egyik főszereplője, egy diák, Dave Stutler (Jay Baruchel), a másik főszereplő Balthazar Blake (Nicolas Cage) egy varázsló, aki Manhattan-t próbálja megvédeni, ellenségétől, Maxim Horvathtól (Alfred Molina). Balthazar már nem boldogul egyedül, így maga mellé veszi Davet, hogy „kiképezze”. Vajon sikerül a varázslótanonc képzése? Sikerül legyőzni Maxim-ot?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr522198778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása