Premierfilmek a 31. héten
2010. július 29. írta: redbandita

Premierfilmek a 31. héten

Július 29-től a mozikban:

A héten három filmet mutatnak be a hazai mozik, de szerintem ezek között mindenki talál magának valót. A pasiknak ott van Az utolsó léghajlító című izgalmas fantasy film, melyben a természet erői csapnak össze. Ez a film a Hatodik érzék, a Jelek, a Falu stb. rendezőjének új filmje. Pároknak, lányoknak/nőknek, de akár pasiknak is merem ajánlani Adam Sandler új vígjátékát, a Nagyfiúkat! A gyerekekkel pedig el lehet menni a Csingiling és a nagy tündérmentés című Disney rajzfilm vetítésére!

Csingiling és a nagy tündérmentés: Tinkerbell and the Great Fairy Rescue

A kis szőke hajú, zöld ruhás Disney tündérke harmadik egész estés filmje kerül a héten a mozikba. Aki látta az első két filmet, annak nem újdonság, hogy a cserfes Csingilingre megint nagy kalandok várnak. Újdonság viszont, hogy ezúttal az emberek világába kerül. Megismeri a kedves, barátságos Lizzyt és gyorsan összebarátkoznak. Csingiling szeretne segíteni a kislánynak, ezért marad vele. De a többi tündér azt hiszi Csingilinget fogságba ejtették az emberek. Így megindul a nagy tündérmentés!

Az utolsó léghajlító: The Last Airbender

Ettől az amerikai fantasytól nagyon sokat várok, mert a rendezője és forgatókönyvírója, M. Night Shyamalan olyan filmeket készített már, mint a Hatodik érzék, a Falu, az Esemény, a Lány a vízben, a Jelek vagy a Sebezhetetlen. Ezek közül a legtöbb tetszett, ezért gondolom, hogy Az utolsó léghajlító is tetszeni fog. De őszintén szólva a sztoriját elolvasva, már nem vagyok biztos abban, hogy elnyeri majd a tetszésemet. Röviden összefoglalva: a Tűznemzetség háborút indít a Levegő, a Víz és a Föld ellen. Már több, mint száz éve folyik a harc. Aang (Noah Ringer) rájön, hogy ő az utolsó, aki mind a négy elemet tudja irányítani. Szövetséget köt Kataraval (Nicola Peltz) a Vízhajlítóval, és annak testvérével Sokkával (Jackson Rathbone). Vajon sikerül lezárniuk a háborút? Vissza tudják állítani az egyensúlyt az elemek között?


 
Adam Sandler újabb fergetegesnek ígérkező vígjátékkal tér vissza a moziba. A film rendezője több vígjátékot is készített már, és Adam Sandlerrel is dolgozott már. Olyan filmek kerültek ki a kezéből, mint az Apafej, a Nemzetbiztonság bt., a Ne szórakozz Zohannel, a Férj és férj vagy a Lúzer SC. Azt gondolom, hogy Adam Sandler és az előbb felsorolt filmek garanciát adnak arra, hogy a Nagyfiúk megnézése közben a hasunkat fogjuk majd a nevetéstől! A film további szereplői pl. Salma Hayek, Chris Rock, David Spade és az Adam Sandler mellől sosem hiányzó, Rob Schneider. A sztori az, hogy öt régi jó barát összefut egykori edzőjük temetésén. Úgy döntenek, hogy eltöltenek együtt egy hétvégét. Mindenki magával hozza feleségét és a gyerekeit. Beindul a nosztalgiázás, sztorizgatás. Újabb bulizások, egymás ugratása, és további őrültségek elkövetése várható! Be akarják bizonyítani, hogy a koruk nem befolyásolja, hogy mekkora hülyeségekre képesek! Ezt a filmet szerintem érdemes megnézni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr362184680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása