Premierfilmek a 30. héten
2010. július 21. írta: redbandita

Premierfilmek a 30. héten

A héten két jónak ígérkező filmet mutatnak be a hazai mozik. Az Eredet című sci-fi főszereplője Leonardo di Caprio, aki képes az emberek álmát ellopni. Most új feladatot kap! A filmet sokan az év mozifilmjének tartják!
A másik film, az Újrakezdők, főhőse Catherine Zeta-Jones. Ez egy romantikus film, mely egy megcsalással kezdődik, egy furcsa szerelemmel folytatódik. Vajon hogyan fejeződik be a történet? Ezt a filmet inkább lányoknak és nőknek ajánlom!

Eredet - Incepcion:

A film rendezője, forgatókönyv írója és társ producere Christopher Nolan, aki olyan filmeket rendezett már, mint a Tökéletes trükk, az Insomnia vagy a Bale-féle Batman filmek (A sötét lovag és a Kezdődik). Én azt gondolom, hogy ez alapján az Eredet is egy izgalmas, akciódús filmnek ígérkezik. A főszereplő Leonardo di Caprio.
Dom Cobb (Leo di Caprio) vérbeli tolvaj, igazi mestere a „szakmának”. Akár mások álmait is el tudja lopni. De ez a képesség nem jár jó dolgokkal. Az ipari kémkedés egyik legnagyobb bűnözőjévé válik, emiatt állandóan menekülnie kell. Ez magányossá teszi. Most kap egy esélyt, hogy jófiúvá válhasson, helyrehozhassa a hibáit. Visszakell térnie az eredethez és el kell ültetnie egy gondolatot valaki fejében. Természetesen ezt nem tudná egyedül elvégezni, segítséget kérhet profi „csapattársaitól”. A probléma csak annyi, hogy akinek be akar mászni a fejébe az is profi, emellett pedig veszélyes is. Vajon sikerül Cobbnak és csapatának helyrehozni a hibákat, amiket elkövettek? Véghez tudják vinni ezt az új feladatot?

Az Eredet nagyon jó kritikákat kapott, több portálon is a év filmjének tekintik. Én is izgatottan várom Nolan legújabb filmjét!

Újrakezdők - The Rebound:

Az Újrakezdők egy amerikai romantikus film. Igaziból emiatt ne is várjunk túl nagy, vagy nyakatekert történetet. A sztori végtelenül egyszerű, hétköznapi. De talán pont ezért érdemes megnézni, mert sokan a főhősnő helyébe tudjuk képzelni magunkat! Ha már itt tartunk a főszereplő Catherine Zeta-Jones, aki szerintem szintén okot ad arra, hogy megnézzük ezt a filmet.
Sandy, azaz Catherine Zeta-Jones átlagos családanya. Egy „szép” napon rádöbben, hogy a férje megcsalja. Rögtön döntést hoz, elhagyja férjét és két gyermekével New Yorkba költözik. Új lakásuk egy kávéház fölött van. Sandy gyorsan összebarátkozik Arammel, aki a kávézóban dolgozik. Randevúzni kezdenek annak ellenére, hogy nagy korkülönbség van köztük. Vajon lesz happy end? Sandy megtalálja az igaz szerelmet?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr672166329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása