Új sorozatok a 29. héten
2010. július 12. írta: redbandita

Új sorozatok a 29. héten

Ha nagy melegben nincs kedved kimozdulni, ezt ajánljuk:

  • Végtelen határok: a világűr, az ufók, a halál utáni élet és még sok nagyon érdekes témába pillanthatunk bele!
  • Amynek ítélve 2. évad: Amy Gray élete ismét kalandokkal teli!
  • A csábító nyomozó: Hogyan bírják  a pasik, ha a csaj egy rendőrnyomozó?
  • Benne vagyok a bandában: Egy rockbanda kalandjai kicsit más szemszögből... (VIDEÓ)
  • Újra: Psych-dilis detektívek, A hatalom hálójában, Flash Forward-A jövő emlékei, Foyle háborúja 4. évad, Grace Klinika 4. évad

 

Végtelen határok 3. évad (AXN):

Akik szerették az első két évadát ennek a misztikus sorozatnak, azoknak hétfőtől a képernyő előtt a helyük. Továbbra is hátborzongató, bizarr dolgokkal és jelenségekkel találkozhatunk. Minden epizódban újabb és újabb találmányokat mutatnak be. Olyanokat, amik minden képzeletet felülmúlnak, vagy akár egy régebbi találmány „újragondolása”. De akár olyan témákkal is foglakoznak, hogy léteznek-e ufók, vagy van-e élet a halál után?

Amynek ítélve 2. évad (Hallmark)
 
Ismét nyomon követhetjük Amy Gray életét keddtől a Hallmarkon! Ennek a dráma sorozatnak Amerikában már 6 évada lement, és mindegyik nagy sikereket ért el. 2003-ban még Emmy-díjat is kapott, ami a sorozatok Oscar-jának tekinthető. A sztori egyébként igaz történeten alapul. A főszereplő Amy Gray egy ügyvéd, egyedül neveli gyermekét, most visszatér szülőfalujába, hogy bíró legyen. Ez az alapsztori. Az első évad egy robbanással zárult, most ennek a „következményeit kell megoldania, Amynek és családjának.
 
A csábító nyomozó (M1)
Péntektől az M1 műsorán egy új francia vígjátéksorozat. Elodie Bradford átlagos francia lány, csinos, fiatal, és folyton szerelmes. Egy „hibája” van csak, ő egy rendőrnyomozó. Ezzel ijeszti el a férfiakat! Rögtön az első részben egy nagy csavar van, de nem árulom el, hogy mi az! Elodie egy gyilkossági ügyben nyomoz, és az elkövető…
 
Benne vagyok a bandában!- I’m int he band! (Disney Chanel)
Ez a vígjátéksorozat elsősorban fiataloknak való! A sztoriról: Volt egy rockbanda. Nagyon sikeresek voltak, rengeteg női rajongó stb. Most talán visszatérnek!? Csakhogy a zenei világ sokat változott az utóbbi években… Vajon bevesznek egy fiatal srácot?
 

 
Újra: Hétfőtől a TV2-n már leadott Psych- Dilis detektívek ezúttal a Viasat 3-on újra nyomoznak! A hatalom hálójában című thriller sorozat az AXN-en kerül megismétlésre, keddtől! Szerdától visszatér a Flash Forward- A jövő emlékei is. Ez a sci-fi sorozat is az AXN-en lesz látható. Csütörtöktől a Foyle háborújának negyedik évada látható ismét a Hallmark-on. Vasárnaptól pedig a Grace Klinika 4. évada kerül ismétlésre az RTL Klub műsorán!



A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr722147764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása