Új sorozatok a 27. héten
2010. június 27. írta: redbandita

Új sorozatok a 27. héten

Ha unatkozol a nagy melegben, ezeket ajánljuk:

  • Alice új élete (Viasat 3): 18 év házasság után...
  • Te vagy az életem! (RTL Klub): újra boxol Monita és újra bonyodalmak ötvözik az életét!
  • Fenyvesvölgyi kalandok (TV2): a lovasklub tinilányai minden részben újabb kalandokba keverednek!
  • Kalózsziget (Duna TV): Mit tennél, ha egyszercsak egy számítógépes játék világába kerülnél?
  • Sheena, a dzsungel királynője (TV2): a szőke amazon ismét "állatbőrbe bújik".

Alice új élete (Viasat 3)

Hétfőtől látható Alice Lerois életéről szóló sorozat. Alice 18 évig volt házas, de férje most elhagyja. Alice-nek egyedül kell nevelnie ezután két kamasz fiát, és saját életét is rendbe kell hoznia. Egy jó barátja által munkát szerez egy reklámügynökségnél. De hogyan győzi majd egyedül az új munkával és a két gyerekkel járó mindennapi problémákat?


Te vagy az életem! (RTL Klub)

Hétfőtől megint leadják ezt a sorozatot. Vagy inkább szappanoperát. A főszereplők a Vad angyal sztárjai: Facundo Arana és Natalia Oreiro. Azért gondoltam, hogy írok erről, mert ez nem egy szokványos szappanopera. Monita (Natalia Oreiro) bokszolónő, de megsérül és abba kell hagynia a bokszot. A barátjával, aki egyben a managere is emiatt megromlik a kapcsolata. A történet másik főszereplője Martin (Facundo Arana) F1-es pilóta volt, jelenleg üzletember. Dúsgazdag és özvegy. Természetesen kettőjük története összefonódik, de…


Fenyvesvölgyi kalandok (TV2)

Ez a sorozat is futott már a TV2-n, de csütörtöktől újra adásba kerül. Akik eddig nem látták érdemes megnézniük. Ez is tinilányoknak szól leginkább. Egy lovastanyán játszódik a sztori. Ide főleg lányok járnak lovagolni. És persze mi történik, ha két lánynál több egy iskolába kerül!? Megindul az ármánykodás, pletykálkodás… De persze örök barátságok is köttetnek. Ha szereted a lovakat, vagy csak kikapcsolódnál egy fél órára, érdemes belenézni!
 

Kalózsziget (Duna TV)

Ez egy ausztrál ifjúsági sorozat, amit szombattól tűz műsorra a Duna TV. A történet kicsit hasonlít a Jumanji című filmre. Egy 14 éves Kate nevű lány kipróbál- apukája számítógépén- egy új játékot. De egy „baleset” miatt testvéreivel bekerül ebbe a digitális világba. Ő maga is szereplővé válik. Egy szigetre kerülnek, aminek a neve Kalózsziget. Itt egy gonosz kalózkapitánnyal is meg kell küzdeniük. Vajon, hogy jutnak majd haza? Hazajutnak-e egyáltalán?

Sheena, a dzsungel királynője (TV2)

Vasárnaptól újra látható a szőke bombázó, Sheena (Gena Lee Nolin). A sztori kicsit hajaz a Dzsungel könyvére vagy a Tarzanra. Sheena-t egy afrikai törzs tagjai nevelik fel, a lány különleges képességet is kap tőlük. Állatbőrbe tud bújni. Nem kell rosszra gondolni, nem úgy, mint Szörnyella. Hanem „átváltozik” és így bánik el a betolakodókkal.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr452114424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása