Hugh Jackman tökéletes farkas akar lenni
2017. március 04. írta: redbandita

Hugh Jackman tökéletes farkas akar lenni

Ez nem csak egy farkas a sok közül. Hugh Jackman számára a Logan – Farkas (Logan, már a mozikban) különösen fontos volt. Mániákusan ragaszkodott hozzá, hogy minden tökéletes legyen benne, a forgatás előtt még azzal is megfenyegette a stúdió vezetőit, hogy ha szükségessé válik, el kell halasztaniuk a már akkor kitűzött nemzetközi bemutató időpontját. „A 90% kevés volna – mondta mindig – a 100% a minimum."

logan_jelenetfoto_7.jpg@intercom

– Egyetlen film sem volt még ennyire személyes számomra – állítja a színész, aki most búcsúzik Farkas figurájától. – Ennyire még egy filmemben sem voltam benne. Ez nem egy befejező rész, nem valaminek a 8. vagy 9. fejezete: vadonatúj, teljesen friss film. Ez végre az, ami tényleg az igazi Farkasról szól. Mindig is ezt kerestük Jim Mangold rendezővel, ezt akartuk. És most, azt hiszem, sikerült.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr6212317339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása