Januártól DVD-n a Vaksötét és az újragondolt A hét mesterlövész
2017. január 09. írta: redbandita

Januártól DVD-n a Vaksötét és az újragondolt A hét mesterlövész

Ezek a filmek már otthon is élvezhetőek lesz a Bontonfilm Magyarországnak köszönhetően: a modern köntösbe bújtatott, sztárszereposztású A hét mesterlövész nem csak DVD és Blu-ray, de UHD kiadvány formájában is kapható lesz. A borzongás kedvelőinek az év egyik legsikeresebb horrorja, a Vaksötét érkezik, a gyerekek nagy örömére pedig a mókás Angry Birds animációs sorozat első évada is a boltokba kerül.

magnificent_seven_2d_hubd000648_3d.jpg

A hét mesterlövész [2016] - DVD, BLU-RAY, duplalemezes extra változat, limitált kiadású fémdobozos változat, UHD
Magnificent Seven, The [2016]

Megjelenés: 2017. január 20.

Antoine Fuqua rendező bújtatta modern köntösbe a filmklasszikust, amelyben a kegyetlen Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard) tart rettegésben egy kisvárost. A kétségbeesett lakók, élükön Emma Cullennel (Haley Bennett), hét törvényenkívülihez fordulnak segítségért. A csapat tagjai között akad fejvadász, szerencsejátékos és bérgyilkos is: Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Faraday (Chris Pratt), Jóéjt Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D'Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) és Véres Aratás (Martin Sensmeier) feladata lesz leszámolni Bogue-gal. Ahogy a végső összecsapásra készülnek, a hét mesterlövész ráébred, hogy amiért küzdenek, az több a puszta fizetségüknél.

magnificent_seven_hud001388_3d.jpg

Rengeteg extra pl. Mesteri muzsika – a klasszikus film zenéjének modernizálása. A BLU-RAY változaton még több extra pl. kimaradt jelenetek, kulisszák mögül felvételek. A duplalemezes változaton Hét történet A hét mesterlövész készítéséről (eredeti nyelven).

magnificent_seven_uhdbd_hubd000649_3d.jpg

 

Megjegyzés: Az UHD lemezen a film 4K ULTRA HD, azaz négyszer nagyobb felbontású, mint a HD-nak, a lehető legjobb moziélményt nyújtja. A HDR technológia eddig nem látott részletgazdagságot és valósághű színeket biztosít a legmélyebb feketétől, a legfényesebb fehérig.

Vaksötét - DVD, BLU-RAY
Don't Breath aka Man in The Dark

Megjelenés: 2017. január 20.

Két srác és egy lány (Jane Levy, Dylan Minnette, Daniel Zovatto) a környékbeli házak fosztogatásával egészíti ki zsebpénzét. Ügyesek, gyorsak, gátlástalanok, így aztán egyre sikeresebbek. Amikor kinéznek maguknak egy a világtól visszavonultan élő vak férfit (Stephen Lang), akiről az a hír járja, hogy milliókat rejteget otthon, azt hiszik, könnyű prédára akadtak. De tévednek. A férfi ugyanis kegyetlen, gátlástalan pszichopata, és a három betörő fogollyá válik a házban, ahol az egyetlen cél már csak az életben maradás. A 2016-os Gonosz halott író-rendező párosa Sam Raimival, a horror mesterével fogott össze, hogy megalkossa ezt a fojtogatóan izgalmas, különleges hangulatú filmet.

Extrák: 8 kimaradt jelenet, kulisszák mögötti videók

don_t_breathe_hubd000646_orig_3d.jpg

Angry Birds Toons - 3. évad, 1. rész - DVD
Megjelenés: 2017. január 20.

A dühös madarak visszatértek – és szerencsétlenségükre a folyton ravasz terveket szövögető malacok is. De hát hékás, ez elvégre mégiscsak Malac-sziget! Megtanul valaha együtt élni a durcás tollasok és a zöld tojáslopók bandája? Az Angry Birds Toons 3. évadának első 13 epizódjában választ kapunk. És egy maréknyi káposztát. Minden rész új kaland, új izgalom rengeteg nevetéssel – a család minden tagja rá fog repülni!

angry_birds_toons_s3v1_hud001412_3d.jpg

Angry Birds Toons - 3. évad, 2. rész - DVD
Megjelenés: 2017. január 20.

Talál valaha a Malackirály olyan szolgálót, aki minden óhaját és sóhaját repesve lesi, rigolyáit tökéletesen kezeli? De ami még ennél is fontosabb: a zöld cocák vezére lesz Malac-sziget nehézsúlyú birkózóbajnoka? Csak egy módon derülhet ki... (egy kis segítség: nézzétek végig az Angry Birds Toons 3. évadának utolsó 13 epizódját!) Minden rész új kaland, új izgalom rengeteg nevetéssel – a család minden tagja rá fog repülni!

angry_birds_toons_s3v2_hud001386_3d.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr5112111445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása