Marion Cotillard-ot nem érdeklik a pletykák
2016. november 19. írta: redbandita

Marion Cotillard-ot nem érdeklik a pletykák

Egy pillanatig sem foglakozott azzal Marion Cotillard, hogy összehozták Brad Pitt-tel, s amikor kiderült, hogy várandós, azt írták a pletykalapok, hogy a hollywoodi sztár a gyermek apja. A két színész a Szövetségesek (Allied – hazai bemutató: 2016. december 1.) című kémthrillert forgatta együtt, és menet közben derült ki, hogy Angelina Jolie válni akar Pitt-től. Ez adott tápot azoknak a pletykáknak, hogy az Oscar-díjas Cotillard (Piaf) a válás oka.

usk-10228r2.jpg@uipdunafilm

„Soha nem veszek magamra olyasmit, ami nem köthető hozzám – nyilatkozta Cotillard a Szövetségesekdíszbemutatója előtt, amikor a pletykákról faggatták. – Az ilyen híresztelésekkel nem tudok mit kezdeni, ezért elengedem őket a fülem mellett.”

A színésznő gyermekének apja egyébként Guillaume Canet francia színész, akivel évek óta együtt él.

A Szövetségesek főhősei második világháborús kémek, akik egy veszélyes akció során egymásba szeretnek. Összeházasodnak, gyermekük születik, ám felmerül a gyanú, hogy a feleség nem az, akinek mondja magát. Ha ez bebizonyosodik, férjének a parancs szerint meg kellene őt ölnie, de képes-e megtenni?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr5411974488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása