Justin Bieber ismét tarolt - 2015-ös MTV EMA nyertesei
2015. október 26. írta: redbandita

Justin Bieber ismét tarolt - 2015-ös MTV EMA nyertesei

Akrobatikus előadások, két lábon járó tévékészülékek, őrjöngő közönség – vasárnap este minden a zenéről szólt a milánói Mediolanum Forum színpadán, ahol a világ legtehetségesebb énekesei vették át az MTV Europe Music Awards díjait. Az est legnagyobb győztese a visszatérő Justin Bieber volt, aki a Legjobb férfi előadó és a Legjobb rajongótábor díj mellett még három kategóriában nyert szobrocskát, míg a nagy esélyes Taylor Swift 9 jelöléséből csupán egyet tudott díjra váltani. Az idei show-t a sztárvilág jófiúja, Ed Sheeran vezette, aki a házigazda szerep mellett két kategóriában is győzedelmeskedett.

justin_bieber.jpg

Repkedő sztárok, felejthetetlen élő produkciók és egy cuki - vagány házigazdaduó: vasárnap este az MTV Europe Music Awards gálán újra egybegyűlt a zeneipar színe-java, hogy megünnepeljék 2015 legtehetségesebb előadóit és énekeseit. A gálát idén a visszafogottságáról és érzelmes dalairól ismert Ed Sheeran vezette, aki az este folyamán a Rudimentallal kiegészülve élőben is bebizonyította, hogy méltán nyerte el a Legjobb Élő Produkció és a Legjobb World Stage előadás díját.

ed_sheeran.jpg

A gála másik házigazdája az ausztrál vadóc, Ruby Rose volt, aki nehézfiúkkal szkanderozott, két lábon járó tévék között konferált, tetoválást varratott és több mint tízszer öltözött át a show folyamán. 

ruby_rose.jpg

Az MTV EMA tavalyi háziasszonya, Nicki Minaj idén elnyerte a Legjobb Hip Hop előadónak járó díjat; Legjobb Pop kategóriában a One Direction tarolt; Rihanna lett 2015 Legjobb női előadója, míg Taylor Swift a Legjobb dal kategóriában győzedelmeskedett. Az este legnagyobb nyertese, Justin Bieber hat jelöléséből ötöt szobrocskára tudott váltani, többek között ő lett 2015 Legjobb férfi előadója, megnyerte a Legjobb stílus címet és rajongóinak, a hűséges Beliebereknek köszönhetően - akik idén legyőzték a One Direction és a 5 Seconds of Summer fanokat - Justin nyerte a Legjobb rajongótábor kategóriát is. Az idei év legsikeresebb visszatérője a közönség nagy örömére élőben is fellépett, talpig pirosban adta elő What Do You Mean című slágerét.

justin_bieber_2.jpg

Justin mellett színpadra lépett Macklemore és Ryan Lewis is, akik Downtown című számuk videoklipjét elevenítették meg mopedek, mozgó járdák és a színpad felett repkedő Eric Nally segítségével. A duó az ütős fellépést követően hazavihette a Legjobb videónak járó díjat, maguk mögött hagyva ezzel olyan nagy esélyeseket, mint Taylor Swift, vagy Kendrick Lamar.

macklemore.jpg

Ellie Goulding is látványos élő show-val kápráztatta el rajongóit: a szőke énekesnő egy hatalmas, szétnyíló kristályból kiemelkedve adta elő Love Me Like You Do című számát, míg a táncos lábú Jason Derulo Want To Want Me című slágerét énekelte el az MTV EMA színpadán.  

ellie_goulding.jpg

Az este másik emlékezetes pillanata a legendás tenor, Andrea Bocelli produkciója volt, aki a házigazda Olaszország tiszteletére élőben adta elő a Time To Say Goodbye című klasszikust. Az estét Pharrell Williams megható produkciója zárta, aki Freedom című számát énekelte el, miközben a közönség egy hatalmas, nemzeti lobogók százaiból álló zászlót tartott fel a milánói főtéren, ezáltal csatlakozva az MTV Szabadság kampányához, amelynek célja, hogy világszerte felhívja a figyelmet a jelenlegi menekültügyi válságra.

freedom_flag.jpg

Az idei MTV EMA-t világszerte több mint 600 millió tévén nézték, jövőre a gálát Rotterdamban rendezik. A díjátadó feliratos ismétlését először október 26-án, hétfőn 19:00-től vetíti az MTV, a VIVÁ-n 22:00-től látható majd a show.

A 2015-ös MTV EMA győztesei:

LEGJOBB DAL – Taylor Swift featuring Kendrick Lamar - Bad Blood

LEGJOBB ÚJ ELŐADÓ – Shawn Mendes                                                                                              

LEGJOBB NŐI ELŐADÓ – Rihanna

LEGJOBB FÉRFI ELŐADÓ – Justin Bieber

LEGJOBB POP ELŐADÓ – One Direction

LEGJOBB ÉLŐ PRODUKCIÓ – Ed Sheeran

LEGJOBB HIP HOP ELŐADÓ – Nicki Minaj

LEGJOBB ROCK – Coldplay

LEGJOBB ELEKTORNIKUS ELŐADÓ – Martin Garrix     

LEGJOBB ALTERNATÍV ELŐADÁS – Lana Del Rey

LEGJOBB VIDEÓ – Macklemore & Ryan Lewis - Downtown

LEGJOBB STÍLUS – Justin Bieber

LEGJOBB RAJONGÓK – Justin Bieber

LEGJOBB WORLD STAGE ELŐADÁS – Ed Sheeran

LEGJOBB PUSH ELŐADÓ – Shawn Mendes     

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr948022868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása