John Green barátja egy fiatal színész
2015. június 20. írta: redbandita

John Green barátja egy fiatal színész

A Csillagainkban a hiba és a Papírvárosok (Paper Towns, hazai bemutató:július 30.) bestsellerhalmozó írója nem húzódik vissza a dolgozószobájába: mindkét regénye megfilmesítésében közreműködött, folyamatosan jelen volt a forgatáson, nagyon pörgött, és szemmel láthatóan elképesztően élvezte a mozigyártás hétköznapjait. És szerzett egy legjobb barátot. De az is furcsa kicsit.

papirvarosok_jelenetfoto.jpg

– Oké, tényleg különös lehet, hogy az egyik legjobb barátom 17 évvel fiatalabb nálam – ismerte be az örökmozgó író. – De Nat Wolff szuper srác. A Csillagainkban a hiba-ban volt egy kis szerepe, ott haverkodtunk össze, és ott kezdtem el neki a Papírvárosok-ról mesélni. Sőt, megígértem, ha valaha megfilmesítik, ő lesz a főszereplő… és úgy is lett. Fura volt megismerkednem vele: ez a srác pont úgy beszél, mintha én írtam volna. Kísérteties.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr487561378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása