Agymenők - The Big Bang Theory S08E05
2014. október 22. írta: redbandita

Agymenők - The Big Bang Theory S08E05

Kicsit lehúztam az előző részt, de szerencsére az Amerikában múlt hétfőn adásba került ötödik már viccesebbre sikerült. Habár ez leginkább Bernadette-nek és Amynek köszönhető. A szereplők két táborra oszlottak: a fiúk alkotói szabadságot vettek ki, míg a lányok Vegasba mentek.

bagn.jpg

8X05 Focus Attenuation

A fiúkat vagy leginkább Leonard-öt zavarni kezdi, hogy amióta barátnőik vannak azóta valahogy kevesebb idejük, energiájuk, ötletük van különböző hasznos vagy haszontalan tárgyak, elméletek kiötlésére. A fiúk összefognak, összegyűlnek és ún. alkotói szabadságot vesznek ki. Ehhez persze mindenkinek el kell kéredzkednie otthonról, de igaziból a lányokat egy pillanatra sem hatja meg a dolog. Penny fejében azonnal rajzolódni kezd egy jó kis csajos vegasi hétvége.

A fiúk elővesznek egy régi jegyzetfüzete, amibe a régebbi ötleteket írták, amiket eddig nem valósítottak meg, mint a robotbarátnő. Csakhamar rájönnek, hogy ezeket mind elég béna ötletek és arra jutnak, hogy ideje teljesen újakat kitalálni és megvalósítani. Nem jutnak túl messzire a gondolkodásban, és szinte pár pillanat alatt teljes mértében elterelődik a figyelmük a Social Network film felé. Leonardnek szinte ostorral kell csapkodnia a többieket...

ustv-big-bang-theory-s08-e05-the-focus-attenuation.jpg

Eközben Penny egy jó kis iszogatós, táncolós, esetleg hányós hétvégét tervez. De ez sem úgy sül el, ahogy tervezi, legalábbis számára nem. Ugyanis Amy és Bernadette bedobják magukat és mindkét színésznő nagyon viccesen hozza a lerészegedett karaktert. 

bigbang8-5_4.png

Az otthon maradt alkotók még a lányok nélkül is nagyon nehezen tudnak fókuszálni, valami mindig eltereli a figyelmüket: egy film vagy Youtube videó stb. Elmennek Leonard laborjába hátha majd ott sikerül, de nem... 

bigbang8-5_3.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr36813985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása