Nagyon sikeres az új Godzilla!
2014. május 19. írta: redbandita

Nagyon sikeres az új Godzilla!

A világ egyik leghíresebb szörnyének különleges látványvilágú, pusztító hangulatú visszatérése nagyszerűen sikerült. Magyarországon az új Godzilla film az év legsikeresebb premierjét könyvelhette el: a bemutató utáni első hétvégén több mint 59 ezren váltottak rá jegyet– idén még egy filmre sem voltak közvetlenül a premier után ilyen sokan kíváncsiak.

Godzilla nemcsak nálunk pusztít: az Egyesült Államokban több mint 93 millió dollárért vettek rá jegyet, az Észak-Amerikán kívüli bemutatókból pedig még 103 millió dollár. Az amerikai bevételek több mint felét a 3D-s változatra költötték, és az IMAX mozik is 14 milliót könyvelhettek el – ebben a formátumban ez rekord! És mindez csak a kezdet: Godzilla tovább pusztít a mozikban!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr676182667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása