Exek és szeretők [2013]
2014. február 18. írta: lámadémon

Exek és szeretők [2013]

2.jpgSajnos James Gandolfini utolsó előtti filmje, én először láttam ennyire kedves szerepben és kiváló volt. A történet nem bonyolult, hisz találkozik egy férfi és egy nő és randizni kezdenek persze az ex megkavarja az álló vizet. Fantasztikus szereposztás, igényes humor és hihető történet. Mi más kellene még egy jó filmhez?

 

 

 

 

 

 

 

Intercom

Na hát randizni nem is olyan egyszerű a 40-et(+10-15 év) taposva!Idősödünk jönnek az elvárások a beidegződések, a rossz szokások. És még ott van a gyerekünk meg az ex. Akivel hiába vagyunk túl azon, hogy megfojtanánk minden egyes találkozásnál egymást, a volt társunk az arcunkba nyomott két lábon járó kudarc felirat. Mert tulajdonképpen nincs semmi baj csak ne érezné az ember olyan nyomorultul magát nos ha van bonyolult helyzet, akkor ez az.

5.jpgIntercom

Így találkozik Albert (James Gandolfini) és Eva (). saját terhüket-múltjukat, és az elszenvedett sérelmeket cipelik magukkal. hogyan lehet mégis túlélni az életet és társat találni? Úgy hogy röhögnek egyet az egészen. A románc szépen is alakulna, ha Eva, aki masszőr új kuncsaftot nem találna, mégpedig Albert ex feleségét. Aki beszél és beszél, de kiről is hát a volt férjről, aki minden csak nem tökéletes. És itt a nagy kérdés Eva kinek hisz a saját érzéseinek vagy az exnek.

unnamed.jpgIntercom

Külön öröm volt klisé mentes beszélgetéseket hallgatni. valóban elhittem, és aki volt már első második harmadik randin egy kvázi idegennel, az tudja milyen fülsüketítő tud lenni 5 másodperc csönd! Hogy hogyan ne legyen még kellemetlenebb- a válasz ugyanaz: nem is olyan rossz ha együtt nevettünk magunkon!

8.jpgIntercom

Nekem miért tetszett? mert végre nem 25 év körüli gyönyörű tökéletes alakú, baba arcú, bájos kis fruska van a középpontban egy hozzá illő nyerő hátvéddel az oldalán. És nem is az a 40-es, aki 25-nek akar látszani. Beleláthatunk egy házasságba, ami már túl van a mézes heteken, de a szeretet megvan. És kiváló a humora.

image005.jpgIntercom

Kiknek ajánlom? Aki valaha szakított, elvált és azoknak, akik elborultan kritikusak a másikkal szemben, és akik nevetni akarnak kicsit saját magukon! :)

A trailerről csak annyit, hogy jó, de a történet nem halad ilyen sebesen. Inkább hagyatkozzunk, a zseniális szereposztásra- megéri :)

Szereplők:
James Gandolfini (Albert)
Julia Louis-Dreyfus (Eva)
Catherine Keener (Marianne)
Toni Collette (Sarah)

Magyar bemutató dátuma: 2013. december 5.

12.pngTizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Trailer: 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr195819416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása