PopKultos várólisták csökkentése
2014. január 08. írta: enbee

PopKultos várólisták csökkentése

Egy ideje már projektszerűen csökkentgetjük a könyves várólistáinkat a lányokkal itt, a PopKulton, ezért úgy éreztük, megérdemel a téma egy kis összegzést. Mi is ez a várólista csökkentés? Az Olvasónapló nevű könyves blogon Lobo indította útjára a kezdeményezést, amelynek a lényege annyi lenne, hogy a régóta a (virtuális) polcainkon porosodó könyveket végre elővegyük, és végig olvassuk. Vannak hivatalos szabályok, de elég egy rövid ukázt észben tartani. Gyűjts össze 12 még el nem olvasott kötetet, az adott évben érj mindegyik végére, és posztolj róla egy rövid értékelést a weboldaladon, blogodon, a molyon. Ha készen vagy, küld be a teljesítést Lobonak, és légy rá büszke, hogy sikeresen végig vitted a küldetést!

A szabályokat korábban már leírtuk, úgyhogy ennek a posztnak igazából csak annyi a célja, hogy az eddigi vállalásokat egy helyre gyűjtse, ami a törés után meg is található.

read_n_walk.jpg
(frissült 2015. január)

RedBandita várólistái:


Szilvásgombóc várólistái:


enbee várólistái:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr435746897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása