Így jártam anyátokkal - How I Met Your Mother 5. évad
2013. november 15. írta: redbandita

Így jártam anyátokkal - How I Met Your Mother 5. évad

Eddig az előző volt a kedvenc évadom, de hallottam, hogy onnantól kezdve a humorfaktor viszonylag gyorsan csökkent. Hát ez az ötödik már olyan vegyes, vannak benne poénok, de elég résznél csak ültem és néztem ki a fejemből, ami azért egy szitkomnál nem szerencsés. Ez a széria egyébként eredetileg 2009 ősze és 2010 tavasza között került adásba. Némi infót megtudtunk Ted leendő feleségével, tudjuk melyik egyetemre jár, megismertük a lakótársát (Cindy) és a hölgy visszakapta azt a bizonyos sárga esernyőt.

how-i-met-your-mother-season-5-072651920.jpg

Az évad vendégszereplői:

  • David Henrie - Ted fiars_634x1024-130910162418-634.jenniferlopez-himym.cm.91013.jpg
  • Lyndsy Fonseca - Ted lánya
  • Amanda Peet - Jenkins, Marshall kolleganője
  • Jennifer Lopez - Anita, Barney egyik áldozata
  • Christine Rose - Ted anyja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPOILER veszély!!!!

Ted Mosby (Josh Radnor)

Ted megkezdi a munkát az egyetemen, de rögtön az első órán nagyon beég, tőle nem meglepő módon. Azonban kiderül, hogy az osztály egyik tanulója lesz később a felesége. Ted randizni kezd egy Cindy nevű lánnyal, aki doktorandusz az egyetemen, és nem mellesleg kiderül, hogy az ő lakótársa Ted leendő felesége. Ted anyja (Christine Rose) bejelenti, hogy másodszor is férjhez megy, ami a srácot teljesen kiborítja. 72 órára el is tűnik és kiderül, hogy ekkor vette meg azt a házat, ahol 2030-ban gyerekei a kanapén ülve nézik vissza hogyan ismerte meg Ted az anyjukat.

44269574.jpg

Marshall Eriksen (Jason Segel)

Marshall számára eddig ismeretlen problémával szembesül, egyik kolléganője ráhajt, sőt meg is csókolja. Mivel Marshall és Lily sosem titkolóznak, ezért a férfi is színt vall. Marshall megadja Barney negyedik pofonját, ami még egy évekkel ezelőtti (po)fogadás "nyereménye".

48-5-9.jpg

Lily Aldrin (Alyson Hannigan)

Lily Hálaadás napján találkozik az apjával, akivel évek óta nem váltott egy szót sem. Marshall és Lily úgy döntenek, ha megtalálják Barney hasonmását (hiszen mindenki máséval már találkoztak) akkor a sors azt üzeni nekik, hogy ideje a babaprojektnek. Az évad végén Lilyék belevágnak a dologba.

20100921igyjartam.jpg

Robin Scherbatsky (Cobie Smulders)

Robin és Barney miután az előző évadban nagy nehezen összejöttek, most próbálnak megbarátkozni azzal ami kettőjük között van. Csak nem tudják, hogy mi is ez valójában??? Abban mindketten egyet értenek, hogy nem "komoly kapcsolat", hisz mindketten utálják a kötöttségeket, Lily azt akarja, hogy tisztázzák a dolgot. És ha Lily valamit a fejébe vesz...

Barney-Robin-5x24-Doppelgangers-barney-and-robin-12482889-1280-720.jpg

Egy darabig minden jól megy, de aztán elszáll a lila köd és a fiatalok már nem annyira boldogok együtt, szakítanak. Ezt mindketten máshogy kezelik, Robin a munkába akar temetkezni, és azt hangoztatja, hogy egy darabig nem akar kapcsolatot. Marshall és ted szerint hamarosan megismeri a Nagy Ő-t. Lesz is egy pasija, a dolog nagyon komoly, össze is költöznek, de aztán...

5x06-Bagpipes-how-i-met-your-mother-14740123-1280-720.jpg

Robin ebben az évadban egy rövid időre visszatér Kanadába is.

Barney Stinson (Neil Patrick Harris)

Jó ideig Robinnal a kapcsolata a nászutas szakaszban van, úgy fest, hogy Barneynak végre barátnője van. A dolog akkor kezd bonyolódni mikor síelni mennek. addig módszereik, hogy elkerüljék a vitákat ott nem válik be, innentől már nem annyira boldogok, ez pedig szakításhoz vezet. Barney visszaül a lóra, azaz újra randizni kezd, nem is akárhogyan! Van olyan, hogy egy hétig minden nap levesz egy csajt a lábáról. Amikor azonban Robin és Don (Benjamin Koldyke) kapcsolata komolyra fordul, akkor úgy érzi visszaakarja kapni a lányt.

5-07-The-Rough-Patch-barney-and-robin-9000601-1280-720.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr755629832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása