Popkult Divathét 2013 - lezser szettek az üzletekből
2013. október 01. írta: .loretta

Popkult Divathét 2013 - lezser szettek az üzletekből

Némileg optimisták voltunk, amikor a szetteket összeraktuk nektek, közben kiderült, hogy az indián nyár kamu volt, és szürke, borús őszre számíthatunk, no de néha azért még megcsillan a napfény a budapesti háztetőkön is, úgyhogy reméljük nektek is megtetszik valami ezek közül. A képek alatt találhatjátok a shopping.hu linket, akiktől a ruhafotókat kölcsönöztük ;)

tumblr_m8dtqfQj2w1qi0ugco1_500.gif

bogi1.jpgLámadémon szettje még megidézi a nyarat nekünk, napszemüveggel már maximum trendik lehetünk csak, mert sok minden sajnos nem süt a szemünkbe,max, ha este 6-7 körül autókázunk nyugat felé a naplementébe. A táska színe nekem egyértelműen barackfagyi, és vissza kell fognom magam, hogy ne nyalogassam a képernyőt.

Felső Kabát Napszemüveg Nadrág Cipő Sál Óra Fülbevaló Táska

andi1.jpgRedbandita szettjében már megjelenik a réteges öltözködés, mint őszi alapelv, de a naspzemüveget még ő sem tudta elhagyni.Ragaszkodunk a nyárhoz - ez van srácok!

Kabát Póló Kardigán Napszemüveg Farmer Cipő

enbee_autumn_casual.jpgEnbee már borúsabb hangulatban készítette a szettet, sapi és csizma, igen, itt tartunk sajnos. A táskába meg már befér a sulis cuccunk is.

Pulcsi Farmer Sapka Táska Csizma Felső

szilvi1.jpgSzilvásgombóc a legoptimistább mindannyiunk közül, de azért lehet, hogy leározásokon betárazhtunk ezekből a rucikból jövő nyárra, de, aki nem Ausztráliában tervez karácsonyozni, az ne legyen naív, idén szandálra már nem lesz szüksége.

Ruha Blézer Sál Szandál Táska

lezserössze.jpg.Loretta szettje, na jó nem beszélek 3. számban önmagamról, mert az elég fura, szóval az én szettem elég minimál, de még egy kabátra szükségünk lesz azért hozzá. Sajnos.

Póló Farmerdzseki Farmernadrág Cipő

A képekért még egyszer köszönet a shopping.hu oldalnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr405540810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása