Bakcsi György - Válasszon gyilkost magának!
2013. augusztus 13. írta: lámadémon

Bakcsi György - Válasszon gyilkost magának!

covers_28890.jpgEbben a történetben az olvasó dönti el, ki legyen a gyilkos, nos ezzel nem sokat mondtam hiszen ezt a címből is tudhatjuk. A könyv fejezetei között ugrálva csak azokat a részeket olvassa az ember, amit választott. Kicsit hasonlít, így leírást tekintve egy társasjátékhoz csak itt az olvasó mindig nyer! ;) Hiszen az a hunyó, akit mi választunk!

A történetben furcsa volt, hogy ugyan magyar szerző könyvét olvasom mégis a sok Miss és Mr után akaratlanul is egy Agatha Christie regény képi világa kezdett kirajzolódni a fejemben pedig sokkal viccesebb lett volna egy Varga úr és az idős Kálmánné történetét olvasni,akik egy budai kúriában élik mindennapjaikat. Nos ez csak képi zavar volt nekem, de a könyv élvezhetőségéből nem vont le. Azonban az ebook nehézségeket hozott számomra.

A buktató ott kezdődött és fejeződött be, hogy ebben az esetben nagyon is fontos az áttekinthetőség, és hogy a fejezetek között csak ott és azt a rész olvassa az olvasó, amit választott. De valamiért megmakacsolta magát a tartalomjegyzék és nem épp oda ugrott ahová szerettem volna. Így kicsit fárasztóvá vált az olvasás.

SPOILER!!!

Erősen emlékeztetett az Orient expresszre, ahol ugye nem tudni, ki is volt az, aki a halálos döfést megejtette az áldozaton. Továbbá az ismert Agatha Christie regényekre, amit már mondtam. Ám legvégül a 8 nő című francia filmre, amiben hasonló játékot űz az áldozat.

SPOILER VÉGE!!!

Összefoglalva a könyv érdekes kísérlet és szórakoztató, a böngészőben való olvasás viszont buktatókat hozhat. Jó olvasást! :)

A könyv könnyedén és jó áron megvásárolható a Bookandwalknál!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr905458285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása