Lola énekli a Merida, a bátor végefőcímdalát
2012. augusztus 05. írta: redbandita

Lola énekli a Merida, a bátor végefőcímdalát

Óriási megtiszteltetés érte Lolát a legújabb Disney/ Pixar animációs film a Merida, a bátor végefőcímdalának éneklésére kérték fel, melyhez Lengyelországban klipet is forgattak. Több környező ország énekesnője gyűlt össze egy lengyel kisvárosban, hogy részt vegyenek a forgatáson.

Lola énekli a Merida, a bátor végefQcímdalát[3].jpg

"Nagyon izgalmas volt, még soha nem vettem részt ilyen nagyszabású projektben - mesélte Lola- aki hősiesen bírta a forgatás nehézségeit hiszen a klip egyes részeit a tűző napsütésben vették fel többen a stáb tagjai közül majdnem napszúrást is kaptak- Nagyon meleg volt kint, én szerencsére megúsztam csak a vállam égett le egy picit. 2 napig tartott a forgatás, voltak éjszakai jelenetek is melyet egy sötét erdőben vettek fel nekem az volt a kedvencem."

Merida, a bátor

A titokzatos és zordon Skót-felföldön ősidők óta generációról generációra szállnak hősi csaták történetei és misztikus legendák. Fergus király és Elinor királyné leánya, a heves természetű, de kiváló íjász Merida, úgy dönt, kezébe veszi sorsát, és szakít a szent és sérthetetlen ősi hagyománnyal. Hiába érkezik a lánykérési ceremóniára három klán, élükön harsány földesurakkal, a hatalmas Lord MacGuffinnal, a goromba Lord Macintosh-sal és a civakodós Lord Dingwall-lal, Merida mindhárom elsőszülöttet kikosarazza.  Tette totális káoszt robbant ki a királyságban, és amikor a szeszélyes öreg Boszorkányhoz fordul segítségéért, a varázslat balul sül el és végleg elszabadul a pokol. A királyságra leselkedő veszély Meridát arra ösztönzi, hogy mihamarabb megismerje az igazi bátorság mivoltát, hogy feloldja a szörnyű átkot, mielőtt túl késő lenne…

A Némó nyomában, a WALL-E és a Fel! készítői egy teljesen új egészestés animációs filmmel kalauzolnak minket a csodálatos skót tájakon. A Merida, a bátor egy szívvel-lélekkel teli óriási kaland emlékezetes karakterekkel és a már jól ismert Pixar humorral fűszerezve, melyet minden korosztály élvezni fog!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr994698213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása