Programajánló - Július a Trafikban
2012. július 13. írta: redbandita

Programajánló - Július a Trafikban

Júliusban is rengeteg színes programmal várja vendégeit a Trafik Klub. A punk és metál zene kedvelőinek különösen ajánlom ezeket a koncerteket.

162017_184545028228857_160354_n.jpg

Július 13-án Summer Punk Piknik:

Kezdés: 20.00
Behopp: 1000 HUF



Július 14-én: DIY Metalparty a Trafikban
Egyéni ízek, pozitív hangulat, ingyen pia (ja várj nem)


Mókatenger sörhabokkal
Beugró: 500 Ft

Július 16-án: Fire Field - http://www.facebook.com/firefieldHUN

Július 19.-én MASAKARI, ALPINIST, RIVERS RUN DRY, WHO SOWS VIOLENCE REAPS STORM koncert lesz Budapesten a Trafik klubban!

Az ALPINIST az utóbbi idők egyik legaktívabb, legdinamikusabban fejlődő sötét hardcore-t nyomató európai brigádja. Az aktivitásukat bizonyítja, a több mint 200 lejátszott koncertjük(köztük egy amcsi turné..na ugyan kivel?... na ugye...), valamint az is, hogy 2007 óta jelent már meg demójuk, két nagylemezük és két split lemezük is, melyek közül az egyiken (na ugyan kivel?) a MASAKARI-val közösködnek. Az amerikai banda is német kollegáikhoz hasonló utat járt be, van már számos EP-jük, illetve egy nagylemez és a már említett split lemez is, valamint jártak már kontinensünkön 2010-ben, de akkor emlékeim szerint kihagyták Budapestet. A gringók is ugyanolyan sötét zenét tolnak, és ugyanolyan modern hangzással operálnak mint az germánok, ha kategorizálni kellene őket akkor azt mondanám…hogy márpedig én utálom a kategóriákat és azt amúgyis csak a hülye fanok találják ki blablabla…Mindenesetre ha szereted az olyan bandákat, mint a His Hero Is Gone, Tragedy, From Ashes Rise, vagy hallottál már olyan stílusjegyekről, mint a heavy hardcorepunk (ezt most találtam ki..), crust vagy a d-beat, akkor érdemes lesz lejönnöd és lereszeltetned a fejedet.

Az estét a modern, súlyos schc-t toló (na ugyan hovávalósi) szombathelyi WHO SOWS VIOLENCE REAPS STORM nyitja, akik ezen az estén mutatják be a főváros közönségének az új lemezüket (melynek megjelentetésében közreműködik a dzsukhell kollektíva is), majd a gonosz RIVERS RUN DRY is tol egy dark-heavy szettet!
 
Belépő: 1200 Ft

Július 20-án Tengs-Lengs koncert a Trafik klubban "Csak a Stones" címmel. Tisztelgés az 50 éves Rolling Stones előtt.

Egy óra Tengs-Lengs, és egy óra Rolling Stones az Utazó Blues Fesztivál (UBF) keretein belül!
Kezdés 21.00

Július 21.:

A "The Fleet Street" külföldi alternatív kult zenekarok, előadók(Alanis Morrisette, The Smashing Pumpkins, Adele stb) dalai mellett már néhány saját szerzeményt is hoz.

A "Parázs Meg a Húga" zenekar a hajdani Blue Sky Miners és Neanderground együttesek hamvaiból született.
Az elképzelés egy saját kútfőből merítkező, saját- magyar nyelvű- dalokat játszó, alternatív, underground zenekarról szólt, amit igyekszünk is maradéktalanul megvalósítani.

Július 27-én a Trafikban jó kis nyár-közepi punkmulatság lesz.

Fellépők:

Zenekari támogatás: 500 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr614650461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása