Vámpírnaplók 2X15 Az utolsó vacsora
2012. február 25. írta: redbandita

Vámpírnaplók 2X15 Az utolsó vacsora

Damon Salvatore konyhatündérnek áll és vacsorát szívbeli jó barátinak??? Micsoda??? Ez már elég kiábrándító dolog... Lenne, ha nem tudnánk, hogy jó öreg Damon-unk bizony okkal teszi ezt, méghozzá nyomóssal. Éppen gyilkolásra készül.

2X15 Az utolsó vacsora (The Dinner Party)

Elena (Nina Dobrev) és Stefan (Paul Wesley) még az előző részben elutazott a Gilbert birtokra, ahol uygebár rábukkantak Jonathan Gilbert titkos naplóira. Ebből súlyos titkora derül fény, pl. arra, hogy ki végzett Jonathan Gilberttel. Na most egy kicsit furcsa lehet ez, mivel, hogy írhatja le valaki a saját halálát. Elmondom... Rajta volt az a bizonyos gyűrű, ami korábban megmentette már John bácsit is. Stefan kénytelen a múltjáról mesélni Elenának, a sötét énjéröl (mert olyan is van neki), a vérszomjáról, a gyilkolási vágyról, ami egykor hajtotta és Lexiről (akit, ugye egy részre mi is megismerhettünk), aki végül mutatott Stefannak egy másik útvonalat.

Eközben Mystic Fallsban is zajlik az élet, pl. Damon (Ian Somerhalder) elhatározza, hogy megint megöli Elijah-t (Daniel Gillies), a Johntól (David Anders) kapott ősvámpír gyilkoló eszközzel. Ehhez meginvitálja Elijaht, Alarickot (Mathhew Davis), Jennát (Sara Canning) és Andyt (Dawn Olivieri) egy vacsorára. Elijah figyelmezteti, hogy ne próbálkozzon semmivel, dehát, mint tudjuk, Damonnak, ami az egyik fülén be, az a másikon ki...

Miután Bonnie (Kat Graham) és Jeremy (Steven R. McQueen) kiszedik Lukaból, hogy a valódi tervet, dr. Martin (Randy J. Goodwin) teljesen felháborodik, mivel ezzel veszélybe sodorták a lányát, aki miatt a két boszi segíti Elijah-t. Ennek még később lesz jelentősége.

De most térjünk vissza a Damon által adott vacsorára, ahol, hogy úgy mondjam elszabadul a pokol. Kiderül ugyanis, hogy a vámpír, aki leszúr egy ősi vámpírt, az azon nyomban meghal. Na erről a kis információról John bácsi valahogy elfelejtett szólni... Továbbá arról is, hogy ennek a bizonyos tőrnek benne kell maradnia a vámpírban, különben megint feltámad...

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr464135631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása