Megint meleg a pite
2012. február 24. írta: redbandita

Megint meleg a pite

Április elején jön az új Amerikai Pite film (szám szerint talán a nyolcadik, de ebben nem vagyok biztos, mert én a negyedik után abbahagytam a megtekintést :P), amelyben az összes régi vagy inkább eredeti főszereplő visszatér. Így természetesen Jim (Jason Biggs), Stifler (Sean William Scott), Oz (Chris Klein), Finch (Edddie Key Thomas) és Kevin (Thomas Ian Nicholas). De mellettük természetesen szerepet kapott Vicki azaz Tara Reid, a zenetáboros lány, aki ugyebár Jim felesége, Michelle (Alysson Hannigan) vagy Oz barátnője, Heather (Mena Suvari). Na és persze nem teljes a névsor Stifler mamája, és Jim papája nélkül...
A film egyébként arról fog szólni, hogy kivel mi történt az elmúlt években, Jim esküvője (3. rész) óta. Egy osztálytalálkozó keretein belül találnak egymásra az egykori partyarcok, és hát kalandjuk az most is lesz bőven... Nézzétek csak meg az előzetest:


 

Korhatár besorolás: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr184191896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása