Maci Laci - Yogi Bear 3D [2010]
2011. december 05. írta: redbandita

Maci Laci - Yogi Bear 3D [2010]

Kis fázis késéssel 2011 tavaszán mutatták be nálunk ezt a 2010-es amerikai filmet, amelyben Maci Laci kel életre. Így tehát még jóval a Hupikék törpök és Tin tin "animálása" előtt volt a Yellowstone nemzeti park mindig éhes és mindig valamiben sántikáló medvéjének filmvászonra vitele. Én már régebben láttam, de most megnéztem újra, hogy írhassak Nektek róla, mert elhatároztam, hogy Karácsonyig bemutatok Nektek néhány olyan filmet, amik akár kisgyerekekkel, vagy nagyobbakkal is élvezhetőek. Fogok írni magyar rajzfilmekről, Dreamworks illetve Pixar animációkról, továbbá ún. családi filmekről is. Remélem lesznek köztük olyanok, amiket ti is szívesen megnéztek majd kishúgaitokkal, kisöcsétekkel, unokatesókkal vagy akár saját gyerekeitekkel! Kezdjük akkor rögtön Maci Lacival!

Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető

Maci Laci poszter.jpg

Szerintem nagyon veszélyes egy olyan híres és népszerű mesehőst "élővé" tenni, mint a jó öreg Maci Laci. Könnyen előfordulhat, hogy a dolog nem jól sül el. Ám ez nincs így a Maci Laci 2010-es verziójával. Szerintem nagyon vicces és szerethető film lett.

maci_laci_3D.jpg

Az idén ünnepli 100. születésnapját a Jellowstone Nemzeti Park, ahol többek között két jó barát Maci Laci és Bubu is él. Ők medvék, mégis két lábon járnak, szendvicseket esznek és a barlangjuk sem hétköznapi! Biciklivel (vagy valami ahhoz hasonlóval) járják a parkot, miközben a turisták piknik kosarait próbálják elcsenni. A Park azonban nagy veszélyben van, mert kevesen látogatják és a polgármester el akarja adni, hogy egy jövedelmezőbb helyet csináljon a helyére. De mi lesz akkor Maci Lacival és a többi lakóval?

Smith vadőr (Tom Cavanagh) mindent megtenne a kedvenc parkjáért és persze a benne élő állatokért, de talán még ez is kevés. Ráadásul egyre kevésbé tudja féken tartani a mindig bajt keverő Maci Lacit. Emellett pedig a helyettese is pályázik Smith állására.

news-20110330-12221945-1882781283.jpg

A parkba jön dokumentumfilmet forgatni Rachel (Anna Faris) a természetet kedvelő, szőke riporternő. Smith vadőr egyből beleszeret, randizni hívja, de elég sajátosan sikerül.

Nagyon úgy fest, hogy semmit nem lehet tenni a parkért, hiába köt alkut a vadőr a polgármesterrel. Már csak a csoda segíthet! Vagy egy buli, ahol több ezer vendég van jelen és fény derül a polgármester valódi tervére is.

Vicces és szerethető film gyerekeknek és felnőtteknek is ajánlani tudom. A film Facebook oldalát megnézhetitek itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr353440465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása