Dexter 6X03 Smokey and the Bandit
2011. október 31. írta: redbandita

Dexter 6X03 Smokey and the Bandit

Ahhoz képest, hogy ez még csak az évad harmadik része, már nagyon izgalmas, és sok meglepetést tartalmaz. A rosszfiúk újabb áldozatot kapnak el, Dexter pedig rátalál egy gyerekkori példaképére, ám csalódnia kell benne...

Ebben az epizódban az események több szálon futnak. A gyilkosok foglyul ejtenek egy férfit, akit kiláncolnak és arra kényszerítik, hogy térjen meg. A férfi (David Monahan) végül megtörik és ez lesz a végzete.

A nyomozók egy prostituáltat találnak az út szélén, akinek megpróbálták kihúzni a metszőfogát. Ez Dextert (Michael C. Hall) egy régi sorozatgyilkosra emlékezteti, kiderül, hogy míg az átlagos tinisrácok pornómagazinokat gyűjtenek, addig a kis Dex sorozatgyilkosról szóló újságcikkeket gyűjtött. Dexter egyik példaképe a Fogtündér  (Ronny Cox) volt. Kis nyomozás után a gyilkossági helyszíntől nem messze, egy idősek otthonában talál rá a férfira. Akivel megpróbál barátkozik, az idős férfi azonban csakhamar rájön, hogy leleplezték. Így egyiküknek meg kell halnia.

Debra (Jennifer Carpenter) hadnaggyá válása mindenkit felkavar, leginkább Quinnt (Desmond Harrington), aki bebeszéli magának, hogy emiatt mondott szakított vele a lány. Quinn bánatát könnyűvérű nőkbe próbálja fojtani.

Debrának rá kell döbbennie, hogy a hadnagyi állás nagyban más, mint a nyomozóké. Mégis az ösztöneire hallgat, amikor felvesz egy új nyomozót, az ő megüresedett helyére, Mikeot (Billy Brown).

Eközben Masuka (C.S. Lee) új bombázó gyakornoka, Ryan (Brea Grant) valamiben sántikál. Nagyon érdeklik a Hűtőkocsis gyilkos után maradt relikviák, majd érdeklődni kezd a többi "nagy ügy" után is. Felmerül a kérdés, hogy vajon a szőke lány fogja lebuktatni Dextert?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr153342673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása