Heti változások a TV-ben
2011. augusztus 29. írta: redbandita

Heti változások a TV-ben

Már a múlt héten beharagoztam Nektek, hogy próbálunk majd naprakész információkat adni az új vagy visszatérő sorozatokról. Most is ennek a kielégítésén ügyködök. Mától folytatják az NCIS-t és NCIS: Los Angelest is. Szerdától pedig folytatódnak Housenak és csapatának illetve a Született Feleségeknek kalandjai. Emellett csütörtök este bemutatkozik egy új sorozat, ami Ken Folett regényén alapszik, a Katedrálison. A sorozat címe is ez lesz. Az eddig felsoroltakat a TV2 hozza el Nekünk, de vasárnap az RTL Klub tűzi műsorra a második X-Faktort.

Nem csak tartalmi, hanem technológiai változások is lesznek a héten. Az RTL Klub mától, a TV2 pedig a hét második felétől 16:9es felbontásban adja majd a műsorokat, az eddigi 4:3 helyett.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr793189321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása