Mi lesz veled Esti Showder?
2011. augusztus 18. írta: redbandita

Mi lesz veled Esti Showder?

A mai napon szárnyra kapott a hír, mely szerint oly sok év után a Fábry Show örökre lehúzza a rólót. Kovács Kristóf, a műsor producere cáfolta ezt, de elismerte, hogy hatalmas változások lesznek. Emiatt nem is indul el a műsor, majd csak októberben. Amit eddig tudni lehet, hogy a stáb jónéhány tagját lapátra tették, és nagyon úgy fest, hogy Fábrynak át kell adnia a székét. A pletykák szerint három esélyes van: Kiss Ádám, Sebestyén Balázs és Stohl András.

A hírek lényege, hogy pártatlanok, objektívek legyenek, mégis engedjétek meg, hogy leírjam, szerintem Fábry nélkül vége lesz a műsornak. Olyan lenne, mint a Dallas, Jockey nélkül, vagy a Simpson család, Homer nélkül, vagy a Két pasi meg egy kicsi Charlie Sheen nélkül. Lehet szeretni vagy nem szeretni, de el kell ismerni, hogy senki nem tudott a magyar médiában annyi ideig életben tartani egy showműsort, mint ő. Remélem, hogy ez az egész csak egy marketing fogás, és ősztől ugyanúgy Fábry Sándorral találkozhatok az Esti Showderban.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr493163639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása