Doktor House (House) 7x01 Now what?
2010. október 25. írta: redbandita

Doktor House (House) 7x01 Now what?

Bár nálunk még csak a hatodik évada megy a sorozatnak, Amerikában már a hetedik széria fut. Valószínűleg (előbb-utóbb) a hazai csatornákon is sugározni kezdik majd. De mi szeretnénk addig is információkkal ellátni titeket arról, mi várható majd a hetedik évadban. Kezdjük rögtön az első résszel!



Ahogyan minden sorozat, a Doktor House hatodik évada is izgalmakkal zárult. Itt folytatódik a hetedik évad. House (Hugh Laurie) lakásában vagyunk, a sebekkel teli, koszos férfi éppen betöri az egyik fal titkos rejtekhelyét. Természetesen Vicodin van benne. De ekkor érkezik Lisa Cuddy (Lisa Edelstein). Elveszi a férfitől a tablettákat, megmenti őt. House azért van teljesen kiborulva, mert meghalt a betege, Cuddy is emiatt szomorú. Amiatt kevésbé, hogy felbontja eljegyzését és House karjaiban köt ki. Kicsit furcsa ilyen romantikus képekkel szembesülni a Doktor House-ban. De hozzá lehet szokni. House és Cuddy között a sorozat legelső képkockái óta izzott a levegő. Én nagyon örülök neki, hogy végre egymásra találnak.

Olyannyira találnak egymásra, hogy a másnapot is kiveszik. House betelefonál Cuddy asszisztensének, hogy a nő beteg, ezért nem tud betenni. A kórházban nincs idegsebész, ami problémákat okoz. A közegészségügy le akar zárni két részleget. House a csapatot utasítja, hogy oldják meg a helyzetet. Chase (Jesse Spencer) és 13-as (Olivia Wilde) elmennek a betegség miatt otthon levő idegsebészhez. Beadnak neki egy szert amitől az várják, hogy jobban legyen. Mondhatjuk, hogy elmúlnak a tünetei, de újak jelentkeznek helyette pl. hallucinál, vagy állandóan vetkőzni kezd. Egyik sem szerencsés, ha az ember egy idegsebészeti osztályért felelős.

Kiderül, hogy 13-as el akarja hagyni a csapatot, hogy Rómába menjen. Először azt hiszik, hogy a betegségét akarja kezeltetni, és egy kísérleti programban részt venni. Foreman  (Omar Epps) megpróbálja megakadályozni ezt, míg Chase is felajánl valamit a lánynak.

Wilson felkeresi House-t, mert aggódik, hogy a férfi nem tudja elfogadni, feldolgozni betege elvesztését, és újra drogozni kezd. Még a pupilláit is megvizsgálja (de csak azután, hogy bemászik House ablakán). Nagyon vicces jelenet! House elmondja, hogy Cuddy van a hálószobájában, bevezeti Wilson-t (Robert Sean Leonard) is a szobába, de Cuddy nincs ott. Miután Wilson elmegy House megtalálja az igazgatónőt a gardróbban. Úgy látszik mégsem fog olyan simán működni ez az új kapcsolat! Mindenesetre én szurkolok nekik!


A következő részben:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr852398250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása