Justified - A törvény embere 1. évad 2. rész (102.)
2010. október 14. írta: Szilvásgombóc

Justified - A törvény embere 1. évad 2. rész (102.)

Az amerikai sikersorozat nálunk egy hete indult el, írtam már Nektek egy kedvcsinálót, és az első részbe is belekóstolhattatok, mielőtt elkezdték volna játszani a TV-ben. Tegnap este láthattátok a második részt. Annak, aki lemaradt. Annak, aki még nem hallott róla és Neked, akinek már most tetszik! Itt egy kis összefoglaló.

 
 
Az első részben Boyd kapott egy golyót a mellkasába, Raylen most meglátogatja őt a börtönkórházban. A rendőrbíró rendesen meg is lepődik (én is), amikor a náci „barátja” helyett egy megtért, Isten kegyéről beszélő, új embert talál. Mi ez a Pál-fordulás?!
 
Hogy kerül egy csapat rabból álló zenekar egy szülinapi partira?? Ha három hónapod van hátra a szabadulásig, mi lehet az ok a szökésre?? A nő, vagy a pénz??  
 
Rádión értesítik Raylent, a szökésről, ő pedig a két fegyenc után indul. De nem úgy sülnek el a dolgok, ahogyan azt várnánk… nem kapja el őket, sokkal inkább az 55 fegyenc kerekedik felül. fegyvereket, jelvényt, kocsit és kalapot zsákmányol. De nem kell izgulni, az teljesen magától értetődik a rész végére, mindenki a helyére kerül.
 
Avanak „jelenése” van Lexintonban, az ügyészségen, Givens rendőrbíró kapja a kísérő szerepét.  Közöttük már az első részben is szikrázott a levegő… Most egyetlen szabály van, melyet tartani kell: Nem fekhetsz le a nővel! Vajon sikerül tartania magát, miközben Ava igencsak próbálkozik? Ha most igen, mégis meddig??
 

 

Értékelés:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr802372751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása