Premierfilmek a 42. héten!
2010. október 12. írta: dórica

Premierfilmek a 42. héten!

Újra elevenedő történelem, romantika és akció!

 
  • Kolorado Kid
  • Ízek, imák, szerelmek
  • The Expendables- A feláldozhatóak 
 

Kolorado Kid:
Újabb magyar film a mozivásznon!
A Kolorado Kid főszereplője egy lóverseny- és szerencsejáték –kedvelő rakodó, Kreuzer Béla, aki jelentős nyereményhez jut a lovin, azonban a titkosrendőrség közben már a nyomában van. Élettársának, Iskinének köszönhetően pedig még az éjjel le is tartóztatják. Hogy milyen bűnt követett el? „Politikai ügy miatt, a forradalom alatt vállalt szerepéért”.
A cellában egy idősebb férfi lesz a társa,(Koltai). Később pedig egy fiatal kommunista családban született fiút is melléjük tesznek. Az események sodrásának következményeként Koltai elnyeri Kreuzer bizalmát, és beszélgetésükből újra megelevenedik a múlt, az 1956-os forradalom….
 
 
Ízek, imák, szerelmek:
Mindene megvolt, amire egy modern nőnek szüksége lehet, azonban rádöbben: Egyikre sem vágyik!
A film főszereplője Liz Gilbert, (Julia Roberts), aki egy válás után elhagyja addigi élete biztonságos kereteit és hosszú útra indul. Olaszországban felfedezi az evés igazi örömét, Indiában megismeri az ima erejét, Balin pedig átélheti a szerelmet….De hogyan jutott el idáig?
 
The Expendables- A feláldozhatóak:
Romantika után íme egy kis akció! A film főszereplői egy csapat zsoldos, akiknek feladatuk, hogy behatoljanak egy dél- amerikai országba, és végezzenek annak diktátorával. Azonban hamarosan kiderül, hogy semmi sem az, aminek látszik. A csalás és az árulás sűrű hálójába keverednek, ártatlan életek forognak kockán és kiderül: egyik társuk elárulta őket, ezért az életüket minden eddiginél komolyabb veszély fenyegeti.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr952366932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása