Épül az Aquaman-univerzum
2018. november 24. írta: redbandita

Épül az Aquaman-univerzum

James Wan felpörgött. Az Aquaman (Aquaman, hazai bemutató: december 13.) rendezője új korszakot nyit a DC-filmek történetében: új, hatalmas világot teremtett a már meglévő világon belül, amelyben a tenger alatti hét királyság és egy renegát, a szárazföldön nevelkedett félvér herceg (maga Aquaman) kalandjait meséli el.

aquaman_jelenetfoto_3.jpeg

Nem csoda, hogy a főszereplő, a Hawaiin született, 193 centi magas Jason Momoa és a rendező együtt érzi úgy: a víz alatti történet egyelőre csupán a felszínt mutatja meg.

A film részben újrahangolja a figurát – nyilatkozta James Wan. – Nagyon izgalmas alak bontakozik ki a történetben. De egyben titokkal is tele van: még egy csomó film készülhetne róla. Ráadásul a tenger alatti hét királyság szövetségeinek és háborúinak története is beláthatatlanul hatalmas. Még nagyon sok mesélnivalóm van erről a világról, és nagyon remélem, hogy lesz is alkalmam, hogy lefilmezzem őket.

Úgy tűnik, az univerzumon belül kialakulóban van egy másik teljes világ: az Aquaman-univerzum.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr7714393964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása