Új sorozatok novembertől az HBO műsorán
2018. november 01. írta: redbandita

Új sorozatok novembertől az HBO műsorán

Az alábbiakban összegyűjtve láthatjátok, hogy 2018. novemberében milyen új sorozatok érkeznek az HBO-ra. 

Mondj egy mesét - (Tell Me A Story) – 1. évad

A tízrészes széria a világ legkedveltebb meséinek újraértelmezett pszichothriller változata. A sorozat New Yorkban játszódik napjainkban és olyan meséket fűz össze, mint a Három kismalac, Piroska és a farkas, Jancsi és Juliska. Felforgató mesék szerelemről, veszteségről, kapzsiságról, bosszúról és gyilkosságról. Főszerepben: Billy Magnussen, Kim Cattrall, Danielle Campbell, Paul Wesley, James Wolk.

image001_1.jpg

Egy nagyon angolos botrány - A Very English Scandal (minisorozat)

A bestseller alapján készült sorozat főbb szerepeiben Hugh Grant és Ben Whishaw. A minisorozat szinkronosan és magyar felirattal is elérhető lesz. Jeremy Thorpe a Liberális Párt meghatározó alakja és homoszexuális volt, amivel a börtönt kockáztatta a hatvanas évek Angliájában. Amikor exszeretője a nyilvánosság elé lépett, veszélybe került a karrierje. John Preston könyvéből.

image001.jpg

Greenhouse: Sasok és hollók (The Greenhouse) - 1.évad

A Harry Potter-, Az éhezők viadala- és A beavatott-fimek által kitaposott utat követi az izraeli sorozat. Anyjuk halála után Ela-Lee és Alfie elit bentlakásos iskolába kerülnek, ahol a jövő vezetőit képzik. A két testvér csatlakozik a két, egymással versengő házhoz, a Sasokhoz és a Hollókhoz. Amikor a rivális házak pusztító terv nyomára bukkannak, csak akkor menthetik meg az országot, ha összefognak. Miközben a gonoszság ellen harcolnak, a tinik tipikus gondjaival (szerelem, barátság, árulás stb) is meg kell küzdeniük.

image005_1.jpg

Manchester sötét oldalán (No Offence) - 3. évad

A 3. évadban Viv Deering és a Friday Street-i zsaruk ismét összeütközésbe kerülnek az alvilággal és a felettesekkel. A helyi politikus elleni merénylet szálai az új szélsőjobboldali csoporthoz vezetnek, és pusztító következményekkel járnak.

image002_1.jpg

Agymenők (The Bing Bang Theory) 9-11. évad

Chuck Lorre és Bill Prady aligha gondolták, hogy tévés történelmet írnak. A széria nagy siker lett, szereplői meg sztárok. Hősei az elméleti fizika, a csillagászat, a mérnöki szakma nagymesterei. Ugyanakkor lúzerek, akiknek fogalma sincs a való világról, a csajokról. 

12036429_10153357911179678_3936122335496241769_n.jpg

Hackerville 1. évad 

A román HBO saját gyártású sorozata. A Temesváron forgatott sorozat a német TNT csatornával készült koprodukcióban és a zürichi filmfesztiválon volt a világpremierje. A német bank elleni hekkertámadás nyomai Romániába vezetnek. A romániai német családból származó Lisa Metz kibernyomozót Temesvárra küldik, ahol együtt kell működnie az öntörvényű helyi nyomozóval. Lizát családja zavaros múltja is kísérti.

image006_1.jpg

Grisse – 1. évad

Az HBO jóvoltából elsőként találkozhat a néző szingapúri sorozattal. A történet az 1800-as évek közepén játszódik Holland Kelet-Indiában (a mai Indonéziában), ahol néhány valószínűtlen egyén összefog egymással, és lázadást szervez a brutális kormányzó ellen. Hamarosan ellenőrzésük alá vonják a Grisse nevű helyőrségi várost. A lázadás vezetői nagyon különböző karakterek, nagyon különböző háttérrel, ám küzdelmük eredményeképpen most esély nyílik arra, hogy megszabaduljanak a zsarnokság igájától.

image007.jpg

104-es szoba (Room 104) – 2. évad

A Jay és Mark Duplass által jegyzett antológia-sorozat egy átlagos amerikai hotel szobáját mutatja be, feltárva a karaktereket, akik megfordulnak benne. A 12 rész 12 történetet mesél el, amiben a szoba ugyanaz, minden más változik.

image008_1.jpg

Mindörökké Sally (Sally4ever)

Sally (Catherine Shepherd) kényelmes ám unalmas kertvárosi életet él a párjával. Ám idilli élete váratlanul felbillen, amikor David tíz év után megkéri kezét. Sally válságba kerül, és fejest ugrik a vad kapcsolatba Emmával (Julia Davis).

image009_1.jpg

Brilliáns barátnőm (My Brilliant Friend) - 1. évad

Egy idős asszonynak nyom nélkül eltűnik a legjobb barátnője. Elena elkezdi írni a Lilával való hatvanéves barátsága történetét. Lila, Elena legjobb barátnője – bizonyos értelemben – a legrosszabb ellensége volt. Elena Ferrante regényéből.

image011_1.jpg

Szökés Dannemora-ból (Escape at Dannemora) 

Rendhagyó szökést dolgoz fel Ben Stiller rendezőként és producerként. A két gyilkosságért elítélt szökevényt Benicio Del Toro és Paul Dano játssza, segítőjüket, a mindkettőjükkel viszonyba keveredett civil alkalmazottat Patricia Arquette.

image014_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr3114341859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása