Legendás Johnny Depp
2018. október 19. írta: redbandita

Legendás Johnny Depp

Két évvel ezelőtt minden rajongóban bennrekedt a szusz, amikor a Legendás állatok és megfigyelésük vége előtt két perccel felbukkant a vásznon Johnny Depp. A Harry Potter-előzménysorozat legjobban őrzött titka volt, hogy ő játssza Dumbledore és a varázsvilág egyik legnagyobb ellenségét, Gellert Grindelwaldot. A háromszor is Oscar-díjra jelölt színész azóta egyszer sem nyilatkozott a különleges szerepről, ám most, hogy közeledik az új rész, a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, hazai bemutató: november 15.) bemutatója, megtörte a csendet, és beavatta az Entertainment Weekly munkatársait a szereppel kapcsolatos gondolataiba. Az interjúból az is kiderül, hogy sok szabadságot kapott Gellert Grindelwald megjelenésének kialakításában. Azt például, hogy figurájának kétféle szeme legyen, ő találta ki.

legendasallatok_grindelwaldbuntettei_jelenetfoto_2.jpg

"A felemás szem nem egyszerűen poén; a figurát jellemzi – magyarázta Depp. – Grindelwald számomra két ember. Ikerpár egy testben. Mintha mindkét szeméhez tartozna egy-egy agy. Van egy albinó ikertestvére, és akit mi látunk, a kettő közé szorult. Nincs veszélyesebb egy olyan álmodozónál, aki ragaszkodik a nagy terveihez, és hatalma van, hogy megvalósítsa őket. De közben jót akar. Számomra Grindelwald furamód szerethető figura. És persze, nagy, félelmetes varázsló"…

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr214331653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása