Mark Wahlberg a jóisten bocsánatát kéri
2017. október 26. írta: redbandita

Mark Wahlberg a jóisten bocsánatát kéri

Azért lehetett zenészből és fehérnemű-modellből filmsztár Mark Wahlberg, mert a Boogie Nights című filmjével óriási sikert aratott. És Markpont ezt a kiugrást jelentő filmjét utálja a legjobban, olyannyira, hogy azt szeretné, ha le sem forgatta volna. „Remélem, hogy isten megbocsátja bűneinket, mert számos alkalommal megbotlottam az életben – mondta a színész egy közönségtalálkozón. – A lista elején a Boogie Nights található.” Az 1997-es film egyébként kultikus rangot ért el, három Oscarra jelölték, és az a Paul Thomas Anderson rendezte, akitől hamarosan a Churchillről szóló A legsötétebb órát láthatjuk, Gary Oldmannel a főszerepben.

dh2-14652rc.jpg@uipdunafilm

A hívő katolikus Wahlbergnek az volt a baja a Boogie Nightsszal, hogy egy pornósztár felemelkedéséről szól. „El sem akartam vállalni a szerepet, de meggyőztek, hogy milyen jó lesz – meséli a színész. – A forgatókönyvből csak első 35 oldalt olvastam el, aztán leraktam azzal, hogy ez tényleg vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon rossz. Ha ma kérnének fel, rögtön nemet mondanék, hiszen négy gyerekem van.”

Wahlberget hamarosan a Megjött Apuci 2-ben (bemutató 2017 december eleje) láthatjuk, amelyben súlyosbodik a helyzet: a vetélkedő apucik mellé megérkeznek a nagypapák is (Mel Gibson, John Lithgow), így már négyen zrikálják egymást. Egy amerikai kritikus már látatlanban és ironikusan megjegyezte, hogy Gibson ideális választás Wahlberg apjának, hiszen a színész civilben is arrogáns, iszákos macsó, így csak önmagát kell adnia.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1813185324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása