Közönség kedvenc sorozatok és sikerfilmek az AXN csatornáin
2017. július 14. írta: redbandita

Közönség kedvenc sorozatok és sikerfilmek az AXN csatornáin

Országos tévépremierként érkezik az AXN műsorára a Feketelista spin-offja, a Feketelista: Megváltás című sorozat. Augusztusban új évaddal jelentkezik a Tanúk című francia krimisorozat és a Heartland hetedik évadát is műsorára tűzte a csatorna. Az AXN Black csatornán az Outlander – Az idegen második évada, míg az AXN White-on a Váltásgdíj első évada érkezik újdonságként.

Augusztusban megismerkedhetnek a tévénézők az AXN csatornán régóta futó Feketelista című sorozat spin-offjával. A Feketelista: Megváltás című sorozat augusztus 30-tól szerda esténként 21 órától lesz látható. A nagysikerű testvérsorozathoz hasonlóan, a történet szerint a világ legagyafúrtabb bűnözői gyűlnek össze és egy elit zsoldoscsapatot alakítanak, hogy visszaszerezzék önbecsülésüket és megbocsátást nyerjenek múltbéli bűneikért. Az új csapat tagjai: a Feketelistából már jól ismert Tom Keen (Ryan Eggold) a fiatal és tehetséges ügynök Susan "Scottie" Hargrave (Famke Janssen) a brilliáns és agyafúrt tolvaj. A csapat olyan problémák megoldására specializálódik, amelyek már a kormány számára túl veszélyesek lennének.

feketelista_megvaltas.jpg

Augusztus 9-én este 22 órától lesz újra látható Sandra Winckler nyomozó a Tanúk című francia sorozat második évadában. Az országos tévépremierként érkező sorozatban Sandra és társai egy újabb megdöbbentő ügy nyomába erednek: tizenöt embert találnak halálra fagyva egy buszban a tavasz első napján. Egyetlen közös van bennük: mindannyian valamilyen viszonyban álltak az amnéziában szenvedő Catherine Keemerrel (Audrey Fleurot).

tanuk_2_evad.jpg

A Heartland hetedik évada augusztus 7-től hétköznap reggelenként lesz látható 9 órától. A család nehézségekkel küzd a farmon nemrégiben történt változások miatt, így Amy ráeszmél, hogy vissza kell szereznie "csodalány" státuszát és a lovakkal való munkára is jobban kell koncentrálnia. Augusztus 14-én visszatér az AXN műsorára az Ügyféllista című sorozat, amelyben Jennifer Love-Hewitt alakítja a Riley Parks ex- szépségkirálynőt, aki arra kényszerül, hogy egy masszázsszalonba dolgozzon.

client_list.jpg

Kedd esténként 21 órától folytatódik a Gyilkos elmék tizenkettedik évada a legújabb epizódokkal, míg 23 órától a Magánügyek című amerikai jogi drámasorozat második évadába nyerhetünk betekintést. Szerdán 21 órától a Profilozók című francia sorozatot követhetjük figyelemmel, majd augusztus 2-án a Gyilkos elmék: túl minden határon második évadának záró epizódját tekinthetjük meg.

profilozok_az_uj_csapat.jpg

A csatorna augusztusi filmkínálatában jóképű és egyben nagyon tehetséges színészekkel találkozhatunk. A Dom Hemingway című filmben Jude Law játssza a nagystílű bűnözőt, a Fülkében Colin Farrell remekel, a Csak egy kis pánik című vígjátékban pedig Robert de Niro és Billy Chriystal kettősén nevethetünk egy egész estén át.  

Az AXN Black csatornán augusztus 2-tól láthatjuk az Outlander – Az idegen című amerikai drámasorozat második évadát, az AXN White csatornán pedig a Váltságdíj című akciósorozatot láthatják a tévénézők augusztus 24-től.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr3712665977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása