Elektróban erősít a SZIN
2017. április 02. írta: redbandita

Elektróban erősít a SZIN

Egy elektro-csomaggal jelentkezett ezúttal az évet a Napfény Városában záró Szegedi Ifjúsági Napok. A korábban bejelentett nevek, így Inna, az Enter Shikari és Naugthy Boy valamint a legnagyobb hazai fellépők mellé érkezik – többek között Ferry Corsten, Cesqeaux vagy a Calyx & Teebee formáció. Augusztus 23-26. között jön a SZIN, a varázslatos Tisza-parton.

cover_legujabb.png

Dave Seaman zenei pályafutása 1987-ben kezdődött, amikor 19 évesen megnyerte az angol D.M.C. bajnokságot. 1991-től dj karrierje folyamatosan ívelt felfelé és legalább ugyanekkora erővel tört előre, mint produceri munkássága. Játszott Anglia talán összes fontos klubjában, bejárta az egész világot, többször járt már hazánkban, most a SZIN-re érkezik majd. Szintén a Tisza-parti város vendége lesz a holland származású Ferry Corsten, és Robert Babicz, aki az Energy Drink Arénában pörgeti majd.
 
Érkezik a “napfény városában” az egyik legnagyobb holland elektro-mágus, Cesqeaux, aki fellépett már a Tomorrowland Brazil, Tomorrowland Belgium fesztiválokon, most végre a SZINen is. ÉS jön Szegedre az egyik legismertebb holland sikergyáros, kiadójának fénylő csillaga, DJ Mike Cervello is. Cesqeauxt és Cervellot szintén az Energy Drink Arénában keressétek.

Két mindenre elszánt, kreatív és komoly szakmai múlttal rendelkező drum'n'bass DJ, illetve producer áll a Calyx & Teebee néven lassan tíz éve pörgő, világszerte nagy sikereket arató produkció mögött. Ők ezúttal a Szegedi Ifjúsági Napok közönségét pörgetik majd meg. A női vonalat képviselő DJ VONDA7 számára óriási évnek ígérkezik 2017., úgyhogy a SZIN közönsége örömmel teli várakozással készülhet a nyárvégi bulira.
És itt lesz – nem utolsó sorban – az észt művész, aki NOËP néven vált ismertté a szcénában, zenéje tökéletes keveréke a merész dance produkcióknak és a fülbemászó, indie inspirálta dallamoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr2112723626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása