Az elmúlt 10 év legnagyobb magyar filmsikere
2017. március 20. írta: redbandita

Az elmúlt 10 év legnagyobb magyar filmsikere

A kritikusok után a nézők is kitörő lelkesedéssel fogadták a Kincsemet. A romantikus kalandfilm az elmúlt tíz év legnagyobb első hétvégi eredményét produkálta a magyar filmek mezőnyében: a premier előtti vetítésekkel együtt 72.089 jegyet kelt el rá, a bevétel pedig megközelíti a 100 millió forintot. A hatalmas érdeklődés érthető: ritkán kerül a mozikba ilyen nagyszabású produkció - a film továbbra is országszerte több mint 80 moziban látható.

0730_kincsem_foto_szabo_adrienn_3.jpg

A Kincsemben Blaskovich Ernő (Nagy Ervin) céltalan életet él, amikor egy nap megjelenik nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, amivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Blaskovich nemes küzdelemben győzheti le ősi ellenségét, von Oettingen bárót (Gáspár Tibor), egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe (Petrik Andrea), apja gyilkosának lányába.

Hír forrása: Fórum Hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr3812353715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása