Saját márkát alapít Rita Ora
2016. november 27. írta: redbandita

Saját márkát alapít Rita Ora

Már nem az Adidas arca Rita Ora, aki három év után válik meg a világ egyik legnagyobb sportszergyártó cégétől. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az albán származású brit popsztár kiszállna a divat világából: saját márkát hoz létre, amelynek arcaként új horizontokat kíván meghódítani, és persze szeretne vagyonokat keresni. Az együttműködés azért részben megmarad az Adidasszal, de a hangsúly már az önálló fejlődésre helyeződik.

opengraph_image_ritaorass15.jpg

Az énekesnő a filmes karrierjét sem hanyagolja el. Már leforgatta A szürke ötven árnyalata két folytatását, és további filmek is szerepelnek a listáján. Most éppen Carrie Fischerrel fogat egy mesefilmet Olaszországban: ő alakítja a gonosz boszorkányt, míg a Csillagok háborúja-saga hercegnője a jó boszorkány. Rita Orát hamarosan (2017 februárjában) viszontláthatjuk A sötét ötven árnyalatában.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr4612024695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása