Ben Affleck zseniális Bruce Wayne
2016. január 17. írta: redbandita

Ben Affleck zseniális Bruce Wayne

Legalábbis Zack Snyder szerint. Christian Bale-től George Clooney-ig sok nagyszerű színész húzta már fel a legendás denevér maszkot, de Zack Snyder rendező biztos benne, hogy csak ő talált rá a tökéletes Batmanre: Ben Affleck-re, aki a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala (Batman VS Superman – Dawn of Justice, hazai bemutató: március 24.) főszereplője lesz.

batmanvsuperman_jelenetfoto_6.jpg@intercom

– Legyünk őszinték, zseniális Bruce Wayne – lelkesedett Snyder. – Tudom, a rajongók eleinte nem értették a döntést, sőt, először Ben Affleck is azt nyilatkozta, csodálkozik, hogy miért rá esett a választás. De ha a fejére húzza a csuklyát, és a maszk eltakarja az arcát, kiderül, hogy senkinek nincs olyan állkapcsa, mint neki. És a tökéletes Batmanhez az nagyon fontos!

A rendező, aki a 300 sikere óta a legnagyobb szuperhősökkel filmezik, azt mondja, neki ezen nem kellett gondolkozni. A filmben Frank Miller a korábbiaknál magasabb, izmosabb verzióját követik, melyben a figura már az ötvenes éveiben jár, és vissza szeretne vonulni.

– Méret, kor, test… minden pont olyan, amilyennek Batmannek lennie kell – vélekedik a rendező. – Amikor először odaállt a Batmobil mellé, és én belenéztem a monitorba, felkiáltottam: „Szent isten, ez már nevetségesen tökéletes!”

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr548283594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása