A Maxim Kiadó újdonságai remek ajándékok lehetnek
2015. december 08. írta: redbandita

A Maxim Kiadó újdonságai remek ajándékok lehetnek

A mai napig szuper ajándék egy jó könyv, főleg ha eltaláljuk mit szeret olvasni, vagy mi tetszik a megajándékozni kívánt illetőnek. A könyvpiacon elképesztően nagy a választék, most a Maxim Kiadó műveiből szemezgetek.

10547566_873793939407243_4800989958093188609_n.jpg

Talán a legcélszerűbb egy új kiadással, egy nemrégiben megjelent könyvel meglepni az illetőt, mert annak nagy a valószínűsége, hogy még nincs a könyves polcán. Így összeválogattam a Maxim Kiadó novemberi, decemberi újdonságait!

November:

Sandra Regnier: Az elfek öröksége

Felicity Morgan nem pontosan az, akit az elfek megjósolt megmentőjeként elképzelünk. Fay mégis különleges sorsra rendeltetett . A neve ott ragyog az elfek ősi nagy könyvében... Egy nap új tanuló érkezik Felicity iskolájába, aki a leghelyesebb srác Londonban. Ő Leander FitzMor. Vonzó megjelenésével, kedvességével és megnyerő személyiségével mindenkit az ujjai köré csavar, a fiú mégis Felicity társaságát keresi.

12234950_864533313666639_4894098135240968605_n.jpg

Shane Hegarty: Darkmouth - A legendavadász

Szárnyas és szőrös lények, hegyes fogú fenevadak és gonosz manók: isten hozott Dark mouthban! Ezeregy oka van, hogy ellátogass ide, és sokmillió, hogy inkább menekülj innen. Vannak városok, ahol vékony a határ a mi világunk és a szörnyek birodalma között . Ilyen Darkmouth is. Finn családja generációkon át védelmezte a várost a vad, mágikus lényektől, a Legendáktól. Így a tizenkét éves fi ú élete minden, csak nem unalmas, hiszen ő Darkmouth utolsó legendavadászának fia.

12240845_865918800194757_6304243865920030997_o.jpg

Jamie McGuire: Gyönyörű megváltás (Beautiful sorozat)

Liis tréfát nem tűrő FBI-ügynök. Felbontja jegyességét, és előléptetésről álmodozik. Thomas Maddox könyörtelen különleges ügynök, a szervezet legjobb embere. Öccsére, Travisre börtönbüntetés vár, mivel ott volt egy tragikusan végződő gyújtogatásnál, a média pedig igazságszolgáltatást akar. Thomas alkut ajánl: Travisnek be kell lépnie az FBI-ba. De ezt úgy kell közölnie az öccsével, hogy ne leplezze le titkos munkáját a családja előtt . A családi ünnepségre elviszi magával Liist, mintha a párja lenne. A hétvége után Liis elgondolkozik, hogy valóban csak tett ett ék-e a vonzalmukat.

Rebecca Donovan: What If – Mi lenne, ha…

Cal döbbenten ismeri fel Nicole-t egy kávézóban. Egy éve együtt érett ségiztek, és azóta senki sem hallott a lányról. Ez a lány mégsem Nicole. Külsőre pontosan úgy fest, mint Cal gyerekkori nagy szerelme, de a neve Nyelle, és fogalma sincs, hogy kicsoda Cal. Személyisége szöges ellentéte Nicole-énak. Calben ellenállhatatlan vonzalom támad a lány iránt, Nyelle azonban rendkívül titokzatosan viselkedik. Cal minél inkább rájön, hogy mit rejteget, annál kevésbé akarja tudni az igazságot.

12240852_865917733528197_911660363723935528_o.jpg

Henry Winkler, Lin Oliver: A varázslatos könyvjelző

Az iskola remek hely, de néha nem olyan könnyű. Főleg, ha a tanulásról van szó. De nem szabad csüggedni, mert mindig történik valami izgalmas. Légy jókedvű és barátságos, és a végén te lehetsz a főszereplője egy varázslatos színdarabnak!

Melissa Landers: Elválasztva

Carának és Aelyxnek most külön-külön kell harcolniuk a közös célért. Próbálkozásuk, hogy létrehozzák a két bolygó között i szövetséget, megbukni látszik. Aelyx a Földön marad, hogy helyrehozza, amit elrontott . Carának pedig el kell utaznia a L’eihrre, ahol azt várják tőle, hogy beilleszkedjen, és hirdesse a békét. Cara egyre jobban kételkedik abban, hogy jó élete lehet a L’eihren. Ezalatt Aelyx a Földön egy hatalmas kampány részeseként küzd, amely során az emberek és a l’eihrek barátságos szövetségét hirdeti.

12247741_865501993569771_4128521498566900034_o.jpg

Luca Di Fulvio: A fiú, aki éjjel meglátta a napot

A kilencéves Marcus a herceg fi a. Egy nap a hercegi várat megtámadják, és az ott élőket meggyilkolják. Kis híján Marcus is áldozatul esik, ám Eloisa, a falusi bába lánya segít neki. Hazaviszi szegényes ott honába, és anyjával, Agnetével gondját viselik. Az ifjú herceg a merénylőktől való félelmében Mikael álnéven kezd új életet. A fiú lassan megerősödik, és egyre inkább kivívja a falubeliek tiszteletét. Közben telnek az évek, Mikael betölti a tizenhatodik életévét, Eloisa is gyönyörű fiatal lánnyá serdül. Kezdeti félszegségük lassan szerelemmé válik. Egy nap, mikor a dölyfös herceg egy ártatlan lányt akar máglyán megégetni, Mikael nem maradhat tovább tétlen. Úgy érzi, hogy más sorsra rendeltetett : a szíve a szabadságért és az igazságért ég.

12240327_865921453527825_789843303214928122_o.jpg

December:

Anna Banks: Triton (Szirénia öröksége sorozat)

Emma nemrég csöppent a szirének világába. Galén, a tengeri herceg az első pillanatt ól kezdve rabul ejti. De egy titok megrengeti Emma világát: édesanyja egy eltűnt hercegnő a Poszeidón-házból. Ez egymás ellen fordítja a két királyságot, Poszeidónt és Tritont. Vajon Emmának most mit kellene tennie? Hátat fordít-e eddigi szárazföldi életének, hogy a víz alatt tanyázó sziréneknek segítsen? Hová köti a szíve és a sorsa?

12304203_872052789581358_5854410275868649724_o.jpg

Jamie McGuire: Véletlen szerelem (Véletlen sorozat)

Erin Easter annak a három Erinnek az egyike, akik egy kisváros, Blackwell gimnáziumának végzős diákjai, akiknek nemcsak a keresztnevük egyezik, de a születésnapjuk is. Eastert felelőtlen, egyedülálló édesanyja nevelte fel, és plátói szerelmet táplál Weston Gates iránt. A két másik lány, Erin „Alder” Alderman és Erin „Sonny” Masterson a közösség kedvencei: a város két legtehetősebb családjának gyermekei, legjobb barátnők és persze pomponlányok. Mindenük megvan, ami Easternek nincs. Ezt mások is tudják, és nem hagyják, hogy elfelejtse. A két Erin pokollá teszi Easter életét, aki alig várja, hogy a tanév végén itt hagyhassa a várost. Weston egy közkedvelt sztáratléta, két sikeres ügyvéd gyermeke. De nemcsak Erin Easter rajong érte, hanem Alder is kinézte magának. A fi ú nap mint nap küzd az elvárásokkal, amelyeknek meg kell felelnie, ha fel akar érni családja nevéhez, titokban pedig együtt érez Easterrel, hiszen ő is úgy érzi, máshova tartozik, egy másik életbe. Ez összekapcsolja a két fi atalt, de lehet-e jövője ennek a románcnak? Hogy ezt kiderítsék, tragédiákkal és titkokkal kell szembenézniük...

12322864_873323656120938_3359795073784500367_o.jpg

Alexandra Bracken: Sötét játszmák (Sötét elmék trilógia)

Ruby sohasem akart különleges lenni, de az Amerika tizenéveseit megtizedelő betegség következtében kialakult egy új adott sága: képes behatolni bárki tudatába. A Gyermek Liga tagjai vezetőjüknek választják, hogy együtt es erővel szálljanak szembe a felsőbb hatalmakkal, de ő még mindig kétkedve tekint magára. Azt kell eldöntenie, régi barátaihoz legyen-e hűséges, vagy fogadalmához, hogy a Ligát szolgálja. Mindent megtesz, hogy megvédje azokat, akiket szeret. De mi van akkor, ha a háború megnyerése önmaga elvesztésével jár?

Cynthia Hand: Say Goodbye - Amikor búcsúzunk

Nemrég Lex boldog volt, de elvesztett e az öccsét. Úgy érzi, ebből az állapotból soha nem tud kitörni. De tudja, változtatnia kell, s tudnia kell megbocsátani. Elkezdi összerakni élete széthullott darabkáit, és próbálja felfedni, mi történt Tyler halálának éjszakáján. Ám van egy titka, amit senkinek sem mondott el: egy üzenet Ty-tól, ami lehet, hogy mindent megváltoztathatott volna.

2673170_5.jpg

Adam Makos: A végtelen ég hősei

Jesse afroamerikai, egy földműves fia, az első színes bőrű pilóta, aki repülőgép-hordozón szolgált. Tom fehérbőrű New England-i fiatalember, aki countryklubokba járt, a harvardi tanulmányait mondta le azért, hogy vadászrepülőt vezessen. A Földközi-tengernél állomásozó Tom és Jesse élik a békeidős katonák éle-
tét. Aztán jön egy háború a távoli Koreában, amire senki nem számított . Tom és Jesse folyamatosan repülnek, hogy megmenthessék társaikat. Amikor egyiküket találat éri, és bennragad az égő gépben, a másik hirtelen választás előtt áll: nézze végig, hogy barátja meghal, vagy kísérelje meg végrehajtani a történelem legvakmerőbb egyszemélyes mentő akcióját?

covers_371907.jpg

David Levithan: Hold me Closer - Engedj közelebb!

Mini Cooper örök optimista. Mindene az amerikai foci és a színház. De mindez mit sem ér számára barátok és szerelmek nélkül. Mini megkapó történetének lehetünk részesei a gyermekkorától kezdve az iskolai éveken át egészen a kamaszszerelmekig. Receptet kapunk arra, milyen egy harmonikus szülő-gyerek viszony, milyen egy mély barátság, hogyan élhetőek túl a szívet tépő szakítások, és mit jelent az őszinteség a szerelemben. Mire az utolsó oldalakra érünk, úgy érezhetjük, nincs lehetetlen.

covers_370132.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr648148532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása