Superman kémnek áll
2015. augusztus 01. írta: redbandita

Superman kémnek áll

Henry Cavill, aki acélemberként vált világhírűvé, és hamarosan Guy Ritchie rendezésében, egy akció-vígjátékban mutatja meg, hogy a kemény ököl és a humor nála nem zárja ki egymást, a legújabb hírek szerint, még egy műfajban kipróbálja magát. A pletykák szerint A szürke 50 árnyalata folytatásában ő is szerepet vállal. Az U.N.C.L.E embere (The Man from U.N.C.L.E., hazai bemutató: augusztus 20.) című hidegháborús kémparódiában ő játssza a CIA legjobb emberét, akinek, legnagyobb sajnálatára, szövetkeznie kell a szovjet
titkosszolgálat büszkeségével, akit Armie Hammer alakít. És mit játszana az új Szürkében?

uncle_jelenetfoto.jpg@intercom

– Igazából csak annyit mondhatok erre, hogy nem mondhatok semmit – felelte Cavill egy újságírónak, de sokan azt állítják, hogy Anastasia Steele főnökét, Jack Hyde-ot bíznák rá. Addig pedig megnézhetjük, milyen az évad leglazább filmjében, Az U.N.C.L.E emberé-ben.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr527681500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása