Program- és emberdömping a 2015-ös EFOTT-on
2015. július 18. írta: redbandita

Program- és emberdömping a 2015-ös EFOTT-on

Úgy tűnik, minden idők leglátogatottabb EFOTT-ja lesz az idei! Tegnap már egy új kempinget is megnyitottak a fesztiválozók kényelmének és biztonságának érdekében. Napközben a strandon és a sportprogramokon, vagy a Civil Tér környékén hömpölygött a tömeg. Míg tegnap olyan előadók koncertjeire tomboltak a fesztiválozók, mint Majka, a Halott Pénz, Dub FX, a Punnany Masszif, DJ Borgore, The Carbonfools, Soreii&Poolek, Szabó Balázs és bandája valamint Péterfy Bori & The Love Band.

_rpf9271_resize.jpg

Ma este egy gigantikus szülinapi show-val készülnek a szervezők: 16 formáció, 8 meghatározó dal és 240 perc zene várja a fesztiválozókat, hogy a szervezőkkel együtt ünnepeljék meg az EFOTT fesztivál 40. születésnapját.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr557639278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása