Ilyen lesz a Walking Dead társsorozata
2015. június 19. írta: redbandita

Ilyen lesz a Walking Dead társsorozata

Az AMC vadonatúj promót tett közzé a készülő “Fear the Walking Dead”-hez, amely az Egyesült Államokban sorra rekordnézettséget elkönyvelő “The Walking Dead” társ-sorozata lesz.

A “Fear the Walking Dead” Los Angeles-ben játszódik, új szereplőkkel és teljesen új szálon futó történettel. A
forgatás májusban indult a kanadai Vancouverben, de a későbbiekben Los Angeles-ben is rögzítenek epizódrészeket.

A főbb szerepekben látható lesz Kim Dickens („Gone Girl” – „Holtodiglan, „Sons of Anarchy - Kemény motorosok”) mint Madison, Cliff Curtis („Missing” – „Elrabolva”, „Gang Related”) mint Travis, míg Frank Dillane („Harry Potter és a Félvér Herceg”) Nicket, Alycia Debnam-Carey („A vihar magja”) pedig Aliciát játssza. Elizabeth Rodriguez („Orange is the New Black”) Lizaként csatlakozik a szereplőkhöz, Ofelia szerepét pedig Mercedes Mason (“Karantén 2”) kapta.

A “The Walking Dead” társ-sorozatának vezető producerei Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert és a showrunner David Erickson. Gyártója az AMC Studios. Társ-producere Adam Davidson, aki a pilot mellett a második és a harmadik epizódokat rendezőként is jegyzi. A sorozat első évada hat egyórás részből áll.

Az AMC Global, az AMC márkanévvel fémjelzett nemzetközi televíziós hálózat szerte a világon – így Magyarországon is - az amerikai premiert követő 24 órán belül fogja bemutatni a „Fear  the Walking Dead”-et, 2015 nyarán. A második évadot 2016-ban vetíti az AMC.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr817561362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása