Programajánló - Júniusban újra támad a divatos sportcipők egyetlen hazai rendezvénye
2015. május 31. írta: redbandita

Programajánló - Júniusban újra támad a divatos sportcipők egyetlen hazai rendezvénye

Vibráló, izgalmas, egyedülálló, ráadásul ingyenes! – idén nyáron ismét a sneaker-rajongóké a terep, hiszen június 13-án egy minden eddiginél nagyobb durranással nyitja meg kapuit a Kicks R Good, a streeatwear és sneakar kultúra egyetlen hazai rendezvénye. A divatos sportcipők végtelen skálája itthon is egyre szélesebb körben terjed, miközben a főváros sneaker térképe újabb és újabb üzletekkel bővül, valamint az online kommunikációban is az egyik uralkodó irányzattá nőtte ki magát az utcai edzőcipőket közrefogó stílus.

kicksrgood.jpg

Az egyre nagyobb tömegeket mozgató, Kicks R Good névre keresztelt esemény ezúttal a Millenáris D épületébe költözik, amely évről évre olyan ikonikus, divatorientált rendezvényeknek ad otthont, mint a WAMP vagy a Gombold újra. Idén a helyszín mellett ráadásul a programok és kiállítók szempontjából is az eddigieknél nagyobb és színesebb rendezvénnyel készülnek a szervezők. Szerezd be első kézből a legmenőbb lépőket, emellett cseréld el őket, vagy akár jótékonykodj megunt kedvenceiddel. A merészek pedig nem csupán papírra vethetik egyedi ötleteiket, de a legügyesebbeknek még életre is kel saját álommodelljük. Ha ez nem lenne elég, az egész napos őrületben játékos feladatok, egy snekaer-miniakadémia, hűsítő koktélok és az urbánus beatek is helyet kapnak majd. Bónuszként pedig sok más kulturális programból is csemegézhettek a Millenárison ezen a szombati napon.

Akár az vagy, akinek már megszámlálhatatlan párú csoda díszeleg a polcain, akár az, aki értetlenül figyel fel a „sneaker” szó hallatán - mindenképpen ott a helyed!

Kicks R Good 2015

Időpont: jún.13. 11.00-19.00

Helyszín: Millenáris Park D épület

 

Tervezett programok:

  • Collectors wall - Minden idők legkeresettebb cipői egy falon. Igazi kuriózumok, hazai gyűjtők legféltettebb darabjainak kiállítása.
  • KRG Sneaker Raktár Live - magánszemélyeknek asztal bérlése nélkül is lehetőséget nyújtunk cipőik eladására. A közös asztalra maximum 3 pár cipőt lehet hozni, amelyeket a KRG személyzete értékesít.
  • Sneaker charity - A csereprogram keretein belül vásárlási kedvezményeket adunk azoknak, akik a rendezvény napján leadják a még hordható állapotban lévő cipőiket. Az itt összegyűjtött cipőket jótékonysági célokra használjuk fel.
  • Sneaker Memory Game - Egész napos játék, ahol kultikus modellekkel tesszük próbára a jelentkezők memóriáját és tudását. A legjobbakat nyereményekkel díjazzuk.
  • Design your own sneaker - cipőtervező fal, a korábbi rendezvények egyik legsikeresebb programja, ahol ezúttal a legjobb alkotásokat művészeink megfestik a nyerteseknek.
  • Custom Sneaker workshop - Az előadóteremben egy órás kerekasztal beszélgetést követően élesben is betekintést kapnak az érdeklődők az egyedi festésű sneakerek világába, a Dent Kicks Custom jóvoltából.
  • KRG Tárlat - Élő kiállítás, ahol a hazai művészek sneaker témában alkotnak a rendezvény ideje alatt. 
  • Jason Markk termékbemutató - Ingyenes cipőtisztítási és cipőápolási tanácsok a legmegbízhatóbb márka közreműködésével. 
  • Jordan Room - egy gyűjtő szobája, kiállítás
  • Koktélbár - Budapest egyedi színfoltja a Warm Up Bar, amely molekuláris koktélokkal kényezteti a rendezvény résztvevőit.
  • DJ szettek - Az urbánus zenei stílusok kiemelkedő alakjai egy órás váltásokban alapozzák meg a hangulatot. 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr717509290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása