Az Inferno is a mozikba kerül
2015. február 27. írta: Szilvásgombóc

Az Inferno is a mozikba kerül

tom_hanks.jpgRobert Langdon előző két kalandja világszerte 1,2 milliárd dollár bevételt hozott, így a világ leghíresebb, legizgalmasabb jelszakemberének még egy kalandja filmvászonra kerül. A DaVinci-kód és az Angyalok és démonok után az Inferno lesz az, amelyet a régi csapat megfilmesít. A főszerepet ismét Tom Hanks játssza, a rendezői szék természetesen ismét Ron Howard-é. Langdon ezúttal egy olasz kórházban tér magához, és nem emlékszik, hogyan került oda: egy szép doktornő segítségével próbálja visszanyerni az emlékeit, amelyek ahhoz is hozzásegíthetik, hogy megakadályozza egy őrült világpusztító terveit.
Hanks partnerei Hollywood és a nemzetközi filmvilág legismertebb csillagai lesznek: az Oscar-díjra jelölt Felicity Jones mellet szerepet kap Omar Sy, az Életrevalók és az X-Men – Az eljövendő múlt napjai sztárja, az Irrfan Khan, akit a Pi élete miatt ismer a világ és Sisdse Babett Knudsen, aki a Borgen című tévésorozat sztárja.

A szimbólumkutató és partnernője ezúttal is a reneszánsz Itália titkai között menekül majd. A forgatás előkészítése gőzerővel folyik, az első csapóra a tervek szerint áprilisban kerül sor; a bemutató 2016 októberében várható.

A hír és a kép forrása: IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr137218287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása