Richard Gere beköltözik a Marigoldba
2015. február 12. írta: Szilvásgombóc

Richard Gere beköltözik a Marigoldba

Richard Gere nemcsak színész: Tibet ügyének elkötelezettje, és ezért nagyon sok időt tölt Nepálban. Dolgozni viszont tavaly ment először Indiába: a Keleti nyugalom – A második Marigold Hotel (12) (The Second Best Marigold Hotel, hazai bemutató: április 2.) című vígjátékban ő is a Marigold lakója lett.

unnamed_3_.jpg

Különös érzés, hogy vagy negyven éve járok Indiába, és mindig azért jöttem, hogy ne érezzem magam annyira amerikainak – nyilatkozta a színész. – A forgatáson pedig az volt a feladatom, hogy amerikaibb legyek az amerikaiaknál. John Madden rendező mindig rám szólt, ha úgy érezte, kezdek hasonulni a brit sztárokhoz. Sőt, még a forgatókönyvet is felülvizsgáltatta velem ebből a szempontból: tökéletes jenkit faragott belőlem.

A filmben a szálloda szeszélyes tulajdonosa az esküvőjére készül, és közben a lakói is sokféle szerelmi kalandba bonyolódnak. De a legnagyobb izgalmakat az a figura okozza, akit Richard Gere alakít…

A hír és a kép forrása: IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr77157359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása