Minden jegy elkelt A szürke ötven árnyalatára!
2015. február 03. írta: redbandita

Minden jegy elkelt A szürke ötven árnyalatára!

Hatalmas várakozás előzi meg A szürke ötven árnyalata című erotikus regény adaptációját, amelynek bemutatását a forgalmazó Valentin-napra időzítette. Nem véletlenül: a film alkotói hangsúlyozzák, hogy igazából romantikus szerelmi történetről van szó, amelyben a főhősök egy kicsit kijjebb tolják a szexuális kísérletezés határait. Emiatt a produkció különösen alkalmas lehet arra, hogy a párok megtekintsék egy meghitt este nyitányaként.

Ezt alátámasztani látszik, hogy Amerika nagy moziláncai azt jelentik, már egy héttel a bemutató előtt több termükben minden jegy elkelt, amire még a szuperhősös filmek esetében is ritkán akad példa. Ez már csak azért is szép eredmény, mert a film R besorolású, azaz 17 évnél fiatalabbak csak szülő- vagy felnőtt kísérettel látogatják az előadásokat, vagyis a kamaszközönség egy része valószínűleg nem ostromolta meg a pénztárakat. Az ausztrálok most is sokkal lazábbak: ott csak 15+ a korhatár, pedig semmilyen merészebb jelenetet nem vágtak ki a filmből.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr767143181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása