Régi és új dalok, nosztalgia, öröm és közös éneklés - HIM koncert a Budapest Parkban
2014. július 25. írta: Szilvásgombóc

Régi és új dalok, nosztalgia, öröm és közös éneklés - HIM koncert a Budapest Parkban

Számomra talán az év egyik legjobban várt koncertje volt a tegnapi a Budapest Parkban. Amikor felkerültek a zenei térképemre, na pont onnantól nem jöttek Magyarországra fellépni, pedig előtte mondhatni rendszeres fellépők voltak a Szigeten. Sokat kellett várni, de megérte. Zseniális volt!

20140724_202302.jpg

A koncert elején volt némi technikai fennakadás (fenti képen épp szerelnek), de ez egy pillanatra sem hűtötte le a hangulatot. A közönség az első perctől az utolsóig tombolt, a régi ismerős és az újabb dalokat is folyamatosan énekelte. Ez pedig kimondottan tetszett a zenekarnak, Ville egészen sokat mosolygott és meg is énekeltette a lelkes magyar közönséget. Látszott az elégedettség és talán egy kis meglepettség is rajta. 

Névtelen.jpg

A Sweet 666, a Wickend Game és a Soul on fire mellett az új album dalai is felcsendültek és természetesen az ikonikus Join me in death is elhangzott. Igaz, hogy még kilométeres listát tudnék írni arról, hogy mikre számítottam még (pl.: Bleed well, Vampire heart ...). Nagyon sokan kiabálták a Gone with the sin-t. Igaz, kétszer visszatapsoltuk őket a színpadra, de ezek a dalok elmaradtak. Nem baj, majd legközelebb és nagyon remélem, hogy nem kell tízegynéhány évet várni.

20140724_220025.jpg

Koncert után percekkel már posztoltak is, hogy megköszönjék az estét, holott szerintem sokkal inkább nekünk van mit köszönni. Minden hang a helyén volt, patent volt az egész. Egészen őszintén kicsit tartottam a koncerttől (mint általában minden olyan, fellépőnél, akit élőben még nem hallottam), hogy nem lesz olyan a hangja, mint várom és csalódás lesz. Hát egy szemernyit sem csalódtam, az első hangtól libabőrös lettem! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr296542905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása