Sárkányok Cannes-ban
2014. május 22. írta: redbandita

Sárkányok Cannes-ban

A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon folyton történik valami. De ilyen valószínűleg még sosem fordult elő: a fesztiválpalotáig vezető tengerparti sétányon jó öt méter hosszú, fekete sárkány sétált végig. Szerencsére nem volt gazdátlan: néhány világhírű színész, Cate Blanchett, Djimon Hounsou és America Ferrara kísérte – valamint Jeffrey Katzenberg, a Dremworks Animation főnöke.

HTTYD2_Cannes.JPG@intercom

A sárkány nem volt elég félelmetes: a fotósok majd agyon taposták egymást, hogy a közelébe kerüljenek; biztonsági embereknek kellett utat teremteni számára. Nem is csoda: a sárkány maga is világsztár.

– Az így neveld a sárkányodat 2. (6) (How to Train your Dragon 2, hazai bemutató: június 19.) hőse. A víg vikingek és kezes sárkányaik történetét különösen látványosan és viccesen bemutató 3D-s animáció hatalmas megtiszteltetésben részesült: befogadták a filmfesztivál vetítési programjába, és a Fesztiválpalota nagytermében maga a nagy tekintélyű fesztiváligazgató, Thierry Fremaux köszöntötte a gálavetítésre érkezett hírességeket. Ez után már nem is csoda, hogy a sztárleső fesztiválturisták egész nap viking sisakban parádéztak a filmfesztivál pavilonjaiban. A sárkány leszállt – Cannes-ban is.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr196198265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása